Taxibus Utrecht

Bij Taxi Utrecht regelt u groepsvervoer snel en gemakkelijk op maat en wij zijn ook nog eens goedkope taxibus.  Wij beschikken over een jong wagenpark met meerdere taxibusjes tm 8 personen.

Al vanaf 5 personen zetten wij een taxibus in voor Schiphol vervoer, festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes pendeldiensten en naar begrafenissen etc.

 

Groepsvervoer

Wij verzorgen ook speciaal vervoer in de regio o.a van Utrecht naar Schiphol en feesten vanaf;  Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Bunnik, Bilt, Bilthoven, Driebergen, Zeist, Doorn, Vleuten en taxi Driebergen Maarssen in hele regio Utrecht van A naar B.

Woon-werkvervoer

Woon-werkvervoer is een ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die verantwoord willen ondernemen. Medewerkers worden opgehaald en gaan samen in een taxi/rolstoeltaxi of een busje naar hun werkplek op kantoor of daarbuiten.

Naast het milieuvriendelijke karakter van gezamenlijk groepsvervoer borgt u met het woon-werkvervoer van Taxicentrale City Utrecht dat uw medewerkers op tijd en wel aanwezig zijn.

 

Groepsvervoer

Prijsgarantie.

Wat is een prijsgarantie en wat houd dat in?
TCU-Taxicentrale City Utrecht bied u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemming adres vooraf vastgesteld. Dit is dan het bedrag dat u afrekent met onze chauffeur. De ritprijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd en omleiding.

De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

 

Online taxi boeken

Bij online taxi reserveren afhankelijk van de afstand bieden wij onze klanten tot wel 40% korting,  bij deze taxi ritten hebben wij minder administratief handeling en kunnen onze wagenpark efficiënter inzetten. Bij een goed planning zijn de kosten lager en dat merken onze klanten ook bij de ritprijzen.

Groepsvervoer

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.