Taxibus Utrecht

Bij Taxi Utrecht regelt u groepsvervoer snel en gemakkelijk op maat en wij zijn ook nog eens goedkope taxibus.  Wij beschikken over een jong wagenpark met meerdere taxibusjes t/m 8 personen.

Al vanaf 5 personen zetten wij een taxibus in voor Schiphol vervoer, festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes pendeldiensten en naar begrafenissen etc.

Groepsvervoer

Wij verzorgen ook speciaal vervoer in de regio o.a van Utrecht naar Schiphol en feesten vanaf;  Nieuwegein, IJsselsteinVianen, HoutenBunnik, Bilt, Bilthoven, Driebergen, Zeist, Doorn, Vleuten en taxi Driebergen Maarssen in hele regio Utrecht van A naar B.

Woon-werkvervoer

Woon-werkvervoer is een ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die verantwoord willen ondernemen. Medewerkers worden opgehaald en gaan samen in een taxi/rolstoeltaxi of een busje naar hun werkplek op kantoor of daarbuiten.

Naast het milieuvriendelijke karakter van gezamenlijk groepsvervoer borgt u met het woon-werkvervoer van Taxicentrale City Utrecht dat uw medewerkers op tijd en wel aanwezig zijn.

Privé schiphol Taxi

Met een taxi of taxibus van Taxicentrale City Utrecht rijdt u altijd privé. Er rijden geen vreemde mensen meen in combinatie met u.

Wanneer een Schiphol taxi bestellen

Bestel uw taxi ruim van te voren voor een zorgeloze vakantie. Heeft u per direct een taxi nodig naar Schiphol geen paniek wij hebben altijd wel ergens een taxi rijden.

Groepsvervoer

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.
Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Groepsvervoer

Groepsvervoer

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.

Onze partners