Taxibusje Utrecht.

Bij TCU-Groepsvervoer regelt u snel en gemakkelijk bij en is ook nog eens goedkoop.  Wij beschikken over een jong wagenpark met meerdere taxibusjes t/m 8 personen.

Wij verzorgen ook groepsvervoer in Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Bunnik, Bilt, Bilthoven, Driebergen, Zeist, Doorn, Maarssen in hele regio Utrecht etc.

Al vanaf 5 personen zetten wij een taxibusjes in voor Schiphol vervoer, festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes pendeldiensten etc.

Online Boekingen

Bij online reserveringen afhankelijk van de afstand bieden wij onze klanten tot wel 40% korting,  bij deze ritten hebben wij minder administratief handeling en kunnen onze wagenpark efficiënter inzetten. Een goede planning zijn kosten lager en dat merken onze klanten dan ook bij de ritprijzen.

Prijsgarantie.

Wat is een prijsgarantie en wat houd dat in?
Taxicentrale City Utrecht bied u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

Bereken uw rit & bestel online hoge korting

Direct taxi nodig Bel: 030-700.1290

Groepsvervoer taxi Utrecht

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot