Taxibus Utrecht

TCU-Taxibus groepsvervoer op maat regelt u snel en gemakkelijk en wij zijn ook nog eens goedkoop.  Wij beschikken over een jong wagenpark met meerdere taxibusjes tm 8 personen.

Al vanaf 5 personen zetten wij een taxibusjes in voor Schiphol vervoer, festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes pendeldiensten begrafenissen etc.

 

Groepsvervoer regio Utrecht

Wij verzorgen ook groepsvervoer in de regio o.a naar Schiphol en feesten vanaf;  Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Bunnik, Bilt, Bilthoven, Driebergen, Zeist, Doorn, Vleuten en Maarssen in hele regio Utrecht van A naar B.

Woon-werkvervoer

Woon-werkvervoer is een ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die verantwoord willen ondernemen. Medewerkers worden opgehaald en gaan samen in een taxi/rolstoeltaxi of een busje naar hun werkplek op kantoor of daarbuiten.

Naast het milieuvriendelijke karakter van gezamenlijk groepsvervoer borgt u met het woon-werkvervoer van Taxicentrale City Utrecht dat uw medewerkers op tijd en wel aanwezig zijn.

 

Groepsvervoer

Prijsgarantie.

Wat is een prijsgarantie en wat houd dat in?
TCU-Taxicentrale City Utrecht bied u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan het bedrag dat u afrekent met onze chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd.

De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

 

Online Boekingen

Bij online reserveringen afhankelijk van de afstand bieden wij onze klanten tot wel 40% korting,  bij deze ritten hebben wij minder administratief handeling en kunnen onze wagenpark efficiënter inzetten. Een goede planning zijn kosten lager en dat merken onze klanten dan ook bij de ritprijzen.

Groepsvervoer

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.