TCU Taxi Vleuten

Snel een goedkope taxi in Vleuten nodig? Bij TCU Taxi Vleuten kunt u snel en simpel uw taxi online reserveren. Wij brengen u voordelig, veilig en comfortabel met een luxe taxi en nette taxichauffeur naar uw bestemming.

Vaste & voordelige prijs!

Bij TCU Taxi Vleuten bent u er van verzekerd dat de scherpe prijs van uw taxirit voor u vaststaat. U boekt eenvoudig online uw taxi waarbij de prijs wordt vastgelegd aan de hand van uw vertrekadres en bestemmingsadres. Ook bij files of andere vertragingen!

Goedkoop online uw taxi bestellen?

Dat kan bij TCU Taxi Vleuten tegen een zeer scherpe prijs omdat wij aan de hand van de online reserveringen elke dag weer de beste planning voor die dag kunnen maken.

Direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290

TCU Taxi Vleuten

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Bij TCU Taxi Vleuten kunt in de omgeving van Utrecht, dus ook in Vleuten, eenvoudig online of telefonisch uw taxi in Vleuten reserveren.
Ook het afrekenen in de taxi is eenvoudig; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Vleuten heeft hanteert scherpe tarieven, service is vanzelfsprekend en bij ons is een afspraak een afspraak.

Een laag tarief voor een taxirit  met een luxe taxi en een professionele chauffeur.

De taxi’s van TCU Taxi Vleuten zijn echt makkelijk online te bestellen en u heeft dan altijd de zekerheid dat de chauffeur in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze nette, luxe taxi’s en taxibusjes rijden in Vleuten en in en rondom Utrecht. Zodat u snel één van onze taxi’s in uw eigen omgeving kunt bestellen en op tijd op uw plaats van bestemming aankomt. Bij ons bent u er van verzekerd dat wij op tijd rijden en een goede taxiservice verlenen.