TCU Taxi Nieuwegein

Goedkoop een taxi in Nieuwegein boeken? Boek nu online uw taxi! TCU Taxi Nieuwegein verzorgt uw vervoer met een luxe taxi en klantvriendelijke chauffeurs. Goedkoop maar veilig en aangenaam.

Uw prijs ligt vast

Bij TCU Taxi Nieuwegein ligt uw prijs voor uw taxi vast als u uw taxirit online heeft gereserveerd. De prijs wordt berekend vanaf het door u opgegeven vertrekadres naar adres van uw aankomst. U bent verzekerd van de prijs; ook bij vertragingen.

Goedkoop online uw taxi boeken

Goedkoop uw taxi online boeken? Ja, dat kan! Wij geven u dan een lagere prijs voor uw taxirit omdat wij onze online gereserveerde taxiritten goed kunnen inplannen.

Wilt u direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290

TCU Taxi Nieuwegein

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Bij TCU Taxi Nieuwegein kunt u van tevoren uw taxirit berekenen en direct uw taxi online reserveren. Telefonisch uw taxi in Nieuwegein bestellen kan natuurlijk ook altijd. TCU Taxi Nieuwegein geeft u standaard lage tarieven, een meer dan uitstekende service door nette chauffeurs en wij houden ons aan onze afspraken.
Betalingen kunnen ook eenvoudig; contant, met iDeal of per pin.

Een professionele chauffeur, een nette taxi en toch een scherpe prijs!

Vervoer per taxi in de omgeving van Nieuwegein? Een taxi van TCU Taxi Nieuwegein staat voor u klaar! Eenvoudig goedkoop online te bestellen. Natuurlijk met een nette taxichauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Wij rijden met onze taxi’s en taxibusjes in en rondom Utrecht stad, dus ook in Nieuwegein, dus u kunt altijd snel één van onze taxi’s in uw eigen omgeving bestellen. Voor u de zekerheid dat u op tijd op de plaats van uw bestemming aankomt.