Taxi Nieuwegein

Vrijblijvend uw taxirit bereken! Bestel daarna Online voor een vaste tarief uw taxirit, in Nieuwegein en regio Utrecht. TCU taxi rijden altijd met luxe en comfortabel taxi’s. Wordt door onze chauffeurs met de passie op zijn beroep uitgevoerd.

Bij TCU Nieuwegein ligt uw prijs voor uw taxi vast als u uw taxirit online heeft gereserveerd. De taxi tarieven berekenen vanaf het door u opgegeven vertrekadres naar adres van uw aankomst. U bent verzekerd van de prijs; ook bij vertragingen.

Een professionele chauffeur, een nette taxi en toch een scherpe prijs!

Vervoer per taxi in de omgeving van Nieuwegein? Een taxi van TCU Taxi Nieuwegein staat voor u klaar! Eenvoudig goedkoop online te bestellen. Natuurlijk met een nette taxichauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Wij rijden met onze taxi’s en taxibusjes in en rondom Utrecht stad, dus ook in Nieuwegein, dus u kunt altijd snel één van onze taxi’s in uw eigen omgeving bestellen. Voor u de zekerheid dat u op tijd op de plaats van uw bestemming aankomt.

Bereken uw ritprijs
Taxi Nieuwegein

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze rolstoeltaxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel. Rolstoeltaxi boeken online bied u maximaal zekerheid.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi Nieuwegein

Bij TCU Taxi Nieuwegein kunt u van tevoren uw taxi tarieven berekenen en direct uw taxi online reserveren. Telefonisch uw taxi in Nieuwegein bestellen kan natuurlijk ook altijd. TCU Taxi Nieuwegein geeft u standaard lage tarieven, een meer dan uitstekende service door nette chauffeurs en wij houden ons aan onze afspraken.
Betalingen kunnen ook eenvoudig; contant, met iDeal of per pin.

Taxi Nieuwegein goedkoopste online.

Goedkoop, veilig en aangenaam taxi bestellen.

Goedkoop uw taxi online boeken? Ja, dat kan! Wij geven u dan een lagere prijs voor uw taxirit omdat wij onze online gereserveerde taxiritten goed kunnen inplannen. Wij zijn de goedkoopste reguliere rolstoeltaxi. Bron. (AD.nl Utrecht)

Onze partners