TCU Taxi Nieuwegein

Bereken vrijblijvend zelf eerst uw taxi kosten? Bestel daarna Online voor een vaste tarief uw taxi rit, in Nieuwegein en regio Utrecht. Wij rijden altijd met luxe en comfortabel taxi’s. Wordt door onze chauffeurs met de passie op zijn beroep.

Taxirit berekenen

Bij TCU Nieuwegein ligt uw prijs voor uw taxi vast als u uw taxirit online heeft gereserveerd. De prijs wordt berekend vanaf het door u opgegeven vertrekadres naar adres van uw aankomst. U bent verzekerd van de prijs; ook bij vertragingen.

Taxi Nieuwegein

Goedkoop online uw taxi boeken

Goedkoop maar veilig en aangenaam taxi bestellen.

Goedkoop uw taxi online boeken? Ja, dat kan! Wij geven u dan een lagere prijs voor uw taxirit omdat wij onze online gereserveerde taxiritten goed kunnen inplannen. Wij zijn de goedkoopste reguliere rolstoeltaxi. Bron. (AD.nl Utrecht)

 

 

Taxi

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Bij TCU Taxi Nieuwegein kunt u van tevoren uw taxirit berekenen en direct uw taxi online reserveren. Telefonisch uw taxi in Nieuwegein bestellen kan natuurlijk ook altijd. TCU Taxi Nieuwegein geeft u standaard lage tarieven, een meer dan uitstekende service door nette chauffeurs en wij houden ons aan onze afspraken.
Betalingen kunnen ook eenvoudig; contant, met iDeal of per pin.

Een professionele chauffeur, een nette taxi en toch een scherpe prijs!

Vervoer per taxi in de omgeving van Nieuwegein? Een taxi van TCU Taxi Nieuwegein staat voor u klaar! Eenvoudig goedkoop online te bestellen. Natuurlijk met een nette taxichauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Wij rijden met onze taxi’s en taxibusjes in en rondom Utrecht stad, dus ook in Nieuwegein, dus u kunt altijd snel één van onze taxi’s in uw eigen omgeving bestellen. Voor u de zekerheid dat u op tijd op de plaats van uw bestemming aankomt.

Taxi Nieuwegein

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.