TCU Taxi Leidsche Rijn

Een taxi in Leidsche Rijn voordelig en eenvoudig reserveren? Dat kan bij TCU Taxi Leidsche Rijn. Wij halen u op tijd op en zorgen er voor dat u comfortabel en veilig met een luxe taxi en nette, klantvriendelijke chauffeur naar uw bestemming in Nederland vervoerd wordt.

Uw zekerheid

TCU Taxi Leidsche Rijn geeft u zekerheid over uw prijs voor de taxirit als u bij ons online reserveert. De (lage) prijs wordt bepaald op basis van uw vertrekadres en het adres waar wij u naar toe vervoeren. Fijn om te weten dat bij files of andere ongemakken uw afgesproken prijs vaststaat.

Goedkoop online uw taxi reserveren

U boekt uw taxi goedkoper online omdat wij een lagere prijs kunnen hanteren door een goede planning te maken op basis van de vastgelegde taxiritten.

Direct een taxi in Leidsche Rijn? Bel +31.(0)30.7001290

TCU Taxi Leidsche Rijn

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Leidsche Rijn heeft altijd taxi’s in Utrecht stad en omgeving rijden. Ook in Leidsche Rijn rijden wij met onze luxe, nette taxi’s met goede taxichauffeurs zodat wij altijd snel bij u kunnen zijn.
U kunt betalen met iDeal, per pin of contant.
TCU Taxi Leidsche Rijn heeft standaard lage tarieven, uitstekende service en bij ons is een afspraak een afspraak. Belangrijke zaken want mensen willen niet alleen de laagste prijs maar ook een professionele, klantvriendelijke taxichauffeur met een luxe, nette taxi.

Een taxi van TCU Taxi Leidsche Rijn is wat ons betreft uw beste keuze want onze taxi’s zijn erg gemakkelijk online of telefonisch te bestellen. TCU Taxi Leidsche Rijn is altijd bij u in de buurt zodat u altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken en op tijd op uw plaats van bestemming kunt zijn. Ervaar onze betrouwbare service!