TCU Taxi Leidsche Rijn

Een taxi in Leidsche Rijn voordelig en eenvoudig reserveren? Dat kan bij TCU Taxi Leidsche Rijn. Wij halen u op tijd op en zorgen er voor dat u comfortabel en veilig met een luxe taxi en nette, klantvriendelijke chauffeur naar uw bestemming in Nederland vervoerd wordt.

 

Taxi Leidsche Rijn

Uw zekerheid

TCU Taxi Leidsche Rijn geeft u zekerheid over uw prijs voor de taxirit als u bij ons online reserveert. De (lage) prijs wordt bepaald op basis van uw vertrekadres en het adres waar wij u naar toe vervoeren. Fijn om te weten dat bij files of andere ongemakken uw afgesproken prijs vaststaat.

 

Goedkoop online uw taxi reserveren

U boekt uw taxi goedkoper online omdat wij een lagere prijs kunnen hanteren door een goede planning te maken op basis van de vastgelegde taxiritten.

Taxi

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Snel een Taxi.

TCU Taxi heeft altijd taxi’s in Utrecht stad en omgeving rijden. Ook in Leidsche Rijn rijden wij met onze luxe, nette taxi’s met goede taxichauffeurs zodat wij altijd snel bij u kunnen zijn.
U kunt betalen met iDeal, per pin of contant.

Stip tijd!

Een taxi van TCU Taxi Leidsche Rijn is wat ons betreft uw beste keuze want onze taxi’s zijn erg gemakkelijk online of telefonisch te bestellen. TCU Taxi is altijd bij u in de buurt zodat u altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken en op tijd op uw plaats van bestemming kunt zijn. Ervaar onze betrouwbare service!

Taxi Leidsche Rijn

Voordelig en vaste prijs!

TCU Taxi heeft standaard lage tarieven, uitstekende service en bij ons is een afspraak een afspraak. Belangrijke zaken want mensen willen niet alleen de laagste prijs maar ook een professionele, klantvriendelijke taxichauffeur met een luxe, nette taxi.

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.