Taxi Leidsche Rijn

Een taxi in Leidsche Rijn voordelig en eenvoudig reserveren? Dat kan bij TCU Taxi Leidsche Rijn. Wij halen u op tijd op en zorgen er voor dat u comfortabel en veilig met een luxe taxi en nette, klantvriendelijke chauffeur naar uw bestemming in Nederland vervoerd wordt.

Uw zekerheid

TCU Taxi Leidsche Rijn geeft u zekerheid over uw prijs voor de taxirit als u bij ons online reserveert. De (lage) prijs wordt bepaald op basis van uw vertrekadres en het adres waar wij u naar toe vervoeren. Fijn om te weten dat bij files of andere ongemakken uw afgesproken prijs vaststaat.

Goedkoop online reserveren

U boekt uw taxi goedkoper online omdat wij een lagere prijs kunnen hanteren door een goede planning te maken op basis van de vastgelegde taxiritten.

Bereken uw ritprijs

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

TCU Taxi heeft altijd taxi’s in Utrecht stad en omgeving rijden. Ook in Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten rijden wij met onze luxe, nette taxi’s met vriendelijke taxichauffeurs zodat wij altijd snel bij u kunnen zijn.
U kunt betalen met iDeal, per pin of contant.

Altijd op tijd

Een taxi van TCU Taxi Leidsche Rijn is wat ons betreft uw beste keuze want onze taxi’s zijn erg gemakkelijk online of telefonisch te bestellen. TCU Taxi is altijd bij u in de buurt zodat u altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken en op tijd op uw plaats van bestemming kunt zijn. Ervaar onze betrouwbare service!

Voordelig

TCU Taxi heeft standaard lage tarieven, uitstekende service en bij ons is een afspraak een afspraak. Belangrijke zaken want mensen willen niet alleen de laagste prijs maar ook een professionele, klantvriendelijke taxichauffeur met een luxe, nette taxi.

Onze partners