Zorgtaxi Utrecht

Bent u opzoek naar zorgvervoer? Taxicentrale Utrecht regelt het vervoer van patiënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking van en naar zorginstellingen ziekenhuis. mensen die extra zorg nodig hebben. Onze chauffeurs hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd en zijn ervaren in de omgang met de mensen die extra zorg nodig hebben. De dagelijkse van het vervoer naar dagbestedingen, revalidatiecentra, activiteitencentra, psychogeriatrische dagopvang. Wij zorgen ervoor dat er vaste chauffeurs worden ingepland en dat de voertuigen volledig zijn aangepast aan de wensen en veiligheid van de reiziger.

Wat is Zorgvervoer?

Een zorg-taxi is zittend zieken (medisch) vervoer per taxi of rolstoeltaxi als je een medische behandeling nodig hebt in een ziekenhuis, revalidatiecentrum, een praktijk voor fysiotherapie of een zorginstelling. Afhankelijk van de zorgverzekeraar gaat het meestal via een declaratie formulier.

Bij langdurig medische behandeling o.a radio- en/of chemotherapie, nierdialyse wordt een gecontracteerde vervoerder toegewezen in de regio. Er dient wel een “vervoersmachtiging” te worden aangevraagd via uw specialist bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van elke situatie kan er afgeweken van de gecontacteerde vervoerder.

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

zorgvervoer

TCU Taxi Utrecht bied u maximale zekerheid over de taxiprijs van een rit. De ritprijs wordt bij de online boeken op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld en vastgelegd.. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

Online taxi bestellen.

Bij online taxi reserveren kunnen wij ons wagenpark efficiënter inzetten. Vandaar dat wij bij online taxi bestellen een scherpe prijs kunnen hanteren.

Onze partners