Zorg-vervoer Utrecht

Wat is Zorgvervoer?

Een zorg-taxi is zittend ziekenvervoer per taxi of rolstoeltaxi als je een medische behandeling nodig hebt in een ziekenhuis, revalidatiecentrum, een praktijk voor fysiotherapie of een zorginstelling. Onder voorwaarden betaald je zorgverzekeraar aan je taxirit. In meeste gevallen gaat het via declaratie formulier.
Bel de zorgverzekeraar en vraag of jouw naaste er voor in aanmerking komt.

 

Zorgvervoer

Zorgvervoer Utrecht

Zorgvervoer op maat

Taxicentrale Utrecht regelt het vervoer van patiénten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking van en naar zorginstellingen ziekenhuis. mensen die extra zorg nodig hebben. Onze chauffeurs hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd en zijn ervaren in de omgang met de mensen die extra zorg nodig hebben. De dagelijkse van het vervoer naar dagbestedingen, revalidatiecentra, activiteitencentra, psychogeriatrische dagopvang. Wij zorgen ervoor dat er vaste chauffeurs worden ingepland en dat de voertuigen volledig zijn aangepast aan de wensen en veiligheid van de reiziger.

 

Bestel een zorg-taxi wij staan binnen één uur voor de deur.

Voor uw specifieke bestemming of gewenste route  of om een prijsopgave vragen, wij staan u graag te woord Bel 030-700.1290 of mail ons info@taxicentraleCityUtrecht.nl

Prijs Garantie

TCU Taxi Utrecht bied u maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de online reservering op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

Online boeking.

Bij online reserveringen kunnen wij ons wagenpark efficiënter inzetten. Vandaar dat wij bij online boekingen een scherpe prijs kunnen hanteren.

Taxi

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.