TCU Taxi Maartensdijk

Een taxi in Maartensdijk eenvoudig reserveren? Boek nu online uw taxi! TCU Taxi Maartensdijk brengt u met een nette taxi en vriendelijke taxichauffeurs naar uw bestemming.

Zekerheid over de prijs

Bij TCU Taxi Maartensdijk heeft u zekerheid over de prijs van uw taxirit. De prijs wordt berekend vanaf uw vertrekadres en eindbestemming. U hebt de zekerheid over deze prijs ook bij vertragingen onderweg.

Goedkoop online boeken

Boekt u uw taxi online? Dan geven wij u een zeer scherpe prijs omdat wij dan qua planning onze taxi’s en chauffeurs goed kunnen indelen aan de hand van de reserveringen.

Wilt u direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290

TCU Taxi Maartensdijk

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Maartensdijk heeft in de hele omgeving van Utrecht taxi’s rijden. Zo ook in Maartensdijk. U kunt bij ons dus eenvoudig online of telefonisch uw taxi in Maartensdijk bestellen.
Betalingen kunnen ook eenvoudig; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Maartensdijk heeft standaard lage tarieven, uitstekende service en afspraak is afspraak.

Een scherpe prijs voor een taxirit  kan ook met een professionele chauffeur en een nette taxi.

U wilt zich per taxi verplaatsen in Maartensdijk of omgeving? Een taxi van TCU Taxi Maartensdijk is dan uw beste keuze omdat onze taxi’s zeer eenvoudig online of telefonisch te bestellen zijn. Uiteraard met de zekerheid van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s en taxibusjes rijden in en rondom Utrecht stad zodat u altijd de keuze heeft om snel één van onze taxi’s in uw eigen omgeving te bestellen. Het spreekt dan voor zich dat u op tijd op uw plaats van bestemming komt.