TCU Taxi Maartensdijk

Een taxi in Maartensdijk eenvoudig reserveren? Boek nu online uw taxi! TCU Taxi Maartensdijk brengt u met een nette taxi en vriendelijke taxi chauffeurs naar uw bestemming. U kunt op twee manieren bij Taxi Utrecht een bestelling plaatsen. 1- Onze telefonisten staan u graag te woord en nemen uw bestelling telefonisch aan. Bij telefonische bestellingen worden geen bevestiging verstuurd. 2- Bij online bestelling kunt u op uw gemak snel en eenvoudig via onze bestel formulier zelf plaatsen. Het voordeel bij Online reserveren dat u met iDEAL kunt afrekenen en u krijgt een bevestiging op uw email, wel zo handig.

 

Taxi Maartensdijk

Zekerheid over de prijs

Bij TCU Taxi Maartensdijk heeft u zekerheid over de prijs van uw taxirit. De prijs wordt berekend vanaf uw vertrekadres en eindbestemming. U hebt de zekerheid over deze prijs ook bij vertragingen onderweg.

Goedkoop online boeken

Boekt u uw taxi online? Dan geven wij u een zeer scherpe prijs omdat wij dan qua planning onze taxi’s en chauffeurs goed kunnen indelen aan de hand van de reserveringen. Wilt u direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290

Taxi Utrecht

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

TCU Taxi heeft in de hele omgeving van Utrecht taxi’s rijden. U kunt bij ons dus eenvoudig online of telefonisch uw taxi in Maartensdijk bestellen.
Betalingen kunnen ook eenvoudig; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi heeft standaard lage tarieven, uitstekende service en afspraak is afspraak.

Een scherpe prijs voor een taxirit  kan ook met een professionele chauffeur en een nette taxi.

U wilt zich per taxi verplaatsen in Maartensdijk of omgeving? Een taxi van TCU Taxi Maartensdijk is dan uw beste keuze omdat onze taxi’s zeer eenvoudig online of telefonisch te bestellen zijn. Uiteraard met de zekerheid van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s en taxibusjes rijden in en rondom Utrecht stad zodat u altijd de keuze heeft om snel één van onze taxi’s in uw eigen omgeving te bestellen. Het spreekt dan voor zich dat u op tijd op uw plaats van bestemming komt.

Taxi Maartensdijk

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.