Taxi De Bilt

TCU Taxi de Bilt brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming in Nederland maar ook daarbuiten. Met nette, ervaren, en klantvriendelijke taxi chauffeurs.

 

Taxi De Bilt

Prijs garantie

Bij TCU Taxi de Bilt bent u verzekerd van een scherpe prijs voor uw taxirit. De prijs wordt bij uw (eenvoudige) online reservering vastgesteld op basis van uw vertrek- en bestemmingsadres . De afgesproken prijs ligt vast, ook bij eventuele vertragingen of files.

Voordelig online uw taxi bestellen

Bij online reserveringen hanteren wij scherp tarieven omdat wij onze taxi’s en taxibusjes dan efficiënter kunnen inzetten. Direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290

Taxi Utrecht

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

TCU Taxi de Bilt heeft taxi’s in de Bilt, Bilthoven en de gehele omgeving van Utrecht rijden. Wij zijn altijd snel ter plekke en u bent bij ons verzekerd van professionele chauffeurs, luxe, nette auto’s en u kunt bij ons eenvoudig online uw taxi in de omgeving van de Bilt boeken.
U kunt bij ons met iDeal, per pin en contant betalen.
TCU Taxi de Bilt biedt naast de meer dan uitstekende service ook lage prijzen en staat ook nog eens bekend als zeer betrouwbaar taxibedrijf.

Mensen zijn niet alleen op zoek naar de laagste prijs maar willen graag ook een luxe taxi met een professionele chauffeur.

Een taxi van TCU Taxi De Bilt is zeker aan te raden als u zich in en om De Bilt per taxi wenst te verplaatsen. U kunt onze TCU taxi’s zeer eenvoudig online boeken of telefonisch bestellen. U bent dan verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen in De Bilt en rondom Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s in uw omgeving. Het spreekt voor zich dat u in De Bilt altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken zodat u altijd op tijd op uw plaats van bestemming bent.

Taxi De Bilt

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.