Taxi de Bilt reserveren?

TCU Taxi de Bilt brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming in Nederland maar ook daarbuiten. Met nette, ervaren, en klantvriendelijke taxi chauffeurs.

Prijs Garantie

Bij TCU Taxi de Bilt bent u verzekerd van een scherpe prijs voor uw taxirit. De prijs wordt bij uw (eenvoudige) online reservering vastgesteld op basis van uw vertrek- en bestemmingsadres . De afgesproken prijs ligt vast, ook bij eventuele vertragingen of files.

Voordelig online uw taxi bestellen

Bij online reserveringen hanteren wij scherp tarieven omdat wij onze taxi’s en taxibusjes dan efficiënter kunnen inzetten.

Direct bellen? +31.(0)30.7001290

TCU Taxi de Bilt

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi de Bilt heeft taxi’s in de Bilt, Bilthoven en de gehele omgeving van Utrecht rijden. Wij zijn altijd snel ter plekke en u bent bij ons verzekerd van professionele chauffeurs, luxe, nette auto’s en u kunt bij ons eenvoudig online uw taxi in de omgeving van de Bilt boeken.
U kunt bij ons met iDeal, per pin en contant betalen.
TCU Taxi de Bilt biedt naast de meer dan uitstekende service ook lage prijzen en staat ook nog eens bekend als zeer betrouwbaar taxibedrijf.

Mensen zijn niet alleen op zoek naar de laagste prijs maar willen graag ook een luxe taxi met een professionele chauffeur.

Een taxi van TCU Taxi Bunnik is zeker aan te raden als u zich in en om Bunnik per taxi wenst te verplaatsen. U kunt onze TCU taxi’s zeer eenvoudig online boeken of telefonisch bestellen. U bent dan verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen in Bunnik en rondom Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s in uw omgeving. Het spreekt voor zich dat u in Bunnik altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken zodat u altijd op tijd op uw plaats van bestemming bent.