TCU Taxi Bunnik

Een taxi in Bunnik online reserveren? TCU Taxi Bunnik brengt u naar uw bestemming in Nederland maar ook daarbuiten. Comfortabel en veilig! Met ervaren, nette en klantvriendelijke chauffeurs.

Prijs Garantie

TCU Taxi Bunnik geeft u de zekerheid over de prijs van uw taxirit. De ritprijs wordt bij uw online reservering op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs ligt voor u vast, ongeacht eventuele vertragingen.

Voordelig online reserveren

Bij online reserveringen kunnen wij een scherp tarief hanteren omdat wij ons wagenpark dan efficiënter kunnen inzetten.

Direct bellen? +31.(0)30.7001290

TCU Taxi Bunnik

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Bunnik heeft taxi’s in Bunnik en omgeving Utrecht rijden. U bent bij ons verzekerd van luxe, nette auto’s, goede taxichauffeurs en u kunt bij ons eenvoudig online uw taxi in Bunnik reserveren.
U kunt bij ons contant, met iDeal of per pin betalen.
TCU Taxi Bunnik hanteert lage tarieven, biedt uitstekende service en staat bekend als betrouwbaar taxibedrijf.
Mensen willen namelijk niet alleen de laagste prijs voor een taxirit maar ook een goede taxi en nette chauffeur.

Een taxi van TCU Taxi Bunnik is zeker aan te raden als u zich in en om Bunnik per taxi wenst te verplaatsen. U kunt onze TCU taxi’s zeer eenvoudig online boeken of telefonisch bestellen. U bent dan verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen, dus ook in Bunnik, en rondom Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s in uw omgeving. Het spreekt voor zich dat u in Bunnik altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken zodat u altijd op tijd op uw plaats van bestemming bent.