TCU Taxi IJsselstein

Een taxi in IJsselstein nodig? Bel TCU Taxi Groenekan of reserveer uw taxi eenvoudig online. Wij brengen u met een luxe taxi en nette, klantvriendelijke taxichauffeurs naar waar u ook maar naar toe wilt… Ook naar elke luchthaven in Nederland of het Buitenland.

Vaste prijs!

TCU Taxi Groenekan geeft u de zekerheid van een vaste prijs voor de door u online gereserveerde taxirit. Deze prijs bepaald op basis van uw vertrekadres en uw uiteindelijke plaats van bestemming. Deze vastgelegde, met ons afgesproken, prijs is uw zekerheid dat u niet meer betaald dan nodig is.

Scherpe prijs!

Bij online taxi reserveringen kunnen wij u een lager tarief bieden omdat wij voor wat de planning betreft efficiënter kunnen werken.

Direct uw taxi nodig? +31.(0)30.7001290

TCU Taxi IJsselstein

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi IJsselstein heeft taxi’s door heel Utrecht stad en omliggende plaatsen rijden dus wij rijden met onze taxi’s ook in IJsselstein. U kunt bij ons eenvoudig online uw luxe privé taxi met nette chauffeur in IJsselstein reserveren.
Ook kunt u bij ons op diverse manieren betalen; per pin, contant of met iDeal.
TCU Taxi IJsselstein heeft standaard scherpe prijzen, een meer dan uitstekende taxi service en afspraak is bij ons afspraak.
Mensen willen namelijk niet alleen een scherpe prijs voor een taxirit maar ook een klantvriendelijke taxichauffeur en een luxe taxi.

Een taxi van TCU Taxi IJsselstein is altijd de beste keuze omdat u onze taxi’s zeer eenvoudig en voordelig online of telefonisch kunt boeken. Bij ons zijn alle chauffeurs in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen in en rondom Utrecht zodat u er altijd van verzekerd bent dat wij bij u in de omgeving aanwezig zijn. Het spreekt voor zich dat u in IJsselstein dan ook altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken zodat u zeker weet dat u op tijd op uw plaats van bestemming bent.