Taxi IJsselstein

Taxi nodig in IJsselstein? Bel TCU Taxi Utrecht of besteltaxi eenvoudig online. Wij brengen u met een luxe taxi en nette, klantvriendelijke taxichauffeurs naar waar u ook maar naar toe wilt… Ook naar elke luchthaven in Nederland of het Buitenland.

Taxi IJsselstein geeft u de zekerheid van een vaste ritprijs voor de door u online gereserveerde taxirit. Wij rijden u met IJsselstein taxi Utrecht en Schiphol Deze prijs bepaald op basis van uw vertrekadres en uw uiteindelijke plaats van bestemming. Deze vastgelegde, met ons afgesproken, prijs is uw zekerheid dat u niet meer betaald dan nodig is.

Goedkope taxi

Wat kost de taxi Utrecht naar IJsselstien?  Bij online taxi reserveringen kunnen wij u een lager tarief bieden omdat wij voor wat de planning betreft efficiënter kunnen werken.

Taxi IJsselstein

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi IJsselstein

TCU-Taxi IJsselstein heeft taxi’s door heel stad Utrecht en omliggende plaatsen rijden wij met onze taxi wagenpark ook in IJsselstein. U kunt bij ons eenvoudig online een luxe privé taxi met nette chauffeur in IJsselstein reserveren.
Bij ons kunt u ook op diverse manieren betalen; per pin, contant of met iDeal.
TCU Taxi IJsselstein heeft standaard scherpe prijzen, een meer dan uitstekende taxi service en afspraak is bij ons afspraak.
Onze klanten willen namelijk niet alleen een scherpe prijs voor een taxirit maar ook een klantvriendelijke taxichauffeur en een luxe taxi.

Een taxi van TCU-Taxi IJsselstein is altijd de beste keuze omdat u onze taxi’s zeer eenvoudig en voordelig online of telefonisch kunt boeken. Bij ons zijn alle chauffeurs in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen in en rondom Utrecht zodat u er altijd van verzekerd bent dat wij bij u in de omgeving aanwezig zijn. Het spreekt voor zich dat u in IJsselstein dan ook altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken zodat u zeker weet dat u op tijd op uw plaats van bestemming bent.

Onze partners