TCU Taxi IJsselstein

Een taxi in IJsselstein nodig? Bel TCU Taxi Groenekan of reserveer uw taxi eenvoudig online. Wij brengen u met een luxe taxi en nette, klantvriendelijke taxichauffeurs naar waar u ook maar naar toe wilt… Ook naar elke luchthaven in Nederland of het Buitenland.

 

Taxi IJsselstein

Vaste prijs!

TCU Taxi IJsselstein geeft u de zekerheid van een vaste prijs voor de door u online gereserveerde taxirit. Deze prijs bepaald op basis van uw vertrekadres en uw uiteindelijke plaats van bestemming. Deze vastgelegde, met ons afgesproken, prijs is uw zekerheid dat u niet meer betaald dan nodig is.

Scherpe prijs!

Bij online taxi reserveringen kunnen wij u een lager tarief bieden omdat wij voor wat de planning betreft efficiënter kunnen werken.

Taxi

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

TCU Taxi IJsselstein heeft taxi’s door heel Utrecht stad en omliggende plaatsen rijden dus wij rijden met onze taxi’s ook in IJsselstein. U kunt bij ons eenvoudig online uw luxe privé taxi met nette chauffeur in IJsselstein reserveren.
Ook kunt u bij ons op diverse manieren betalen; per pin, contant of met iDeal.
TCU Taxi IJsselstein heeft standaard scherpe prijzen, een meer dan uitstekende taxi service en afspraak is bij ons afspraak.
Mensen willen namelijk niet alleen een scherpe prijs voor een taxirit maar ook een klantvriendelijke taxichauffeur en een luxe taxi.

Een taxi van TCU Taxi IJsselstein is altijd de beste keuze omdat u onze taxi’s zeer eenvoudig en voordelig online of telefonisch kunt boeken. Bij ons zijn alle chauffeurs in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen in en rondom Utrecht zodat u er altijd van verzekerd bent dat wij bij u in de omgeving aanwezig zijn. Het spreekt voor zich dat u in IJsselstein dan ook altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken zodat u zeker weet dat u op tijd op uw plaats van bestemming bent.

Taxi IJsselstein
Taxi IJsselstein

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.