Taxi Groenekan

Een taxi in Groenekan nodig? Reserveer eenvoudig online uw taxi! TCU Taxi Groenekan brengt u comfortabel en veilig met een luxe taxi en nette, klantvriendelijke chauffeurs naar uw bestemming in Nederland. Ook naar elke luchthaven in Nederland, Frankrijk, Belgie Duitsland etc.

 

Taxi Groenekan

Prijs garantie

TCU Taxi Groenekan geeft u de zekerheid over uw prijs voor de taxirit. Bij uw online reservering wordt de prijs bepaald op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. Ook bij files en andere vertragingen is de afgesproken prijs uw zekerheid.

Goedkoop online uw taxi reserveren

Als u online uw taxi reserveert kunnen wij een scherpere prijs hanteren omdat wij qua planning dan ons wagenpark dan efficiënter kunnen inzetten. Direct een taxi reserveren? +31.(0)30.7001290

Taxi Utrecht

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

TCU Taxi Groenekan heeft taxi’s in de omgeving Utrecht rijden dus ook in Groenekan. Wij rijden met luxe, nette auto’s met goede taxichauffeurs en u kunt bij ons eenvoudig online uw taxi in Groenekan reserveren.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Groenekan heeft standaard lage tarieven, uitstekende service en afspraak is afspraak.
Mensen willen namelijk niet alleen een scherpe prijs voor een taxirit maar ook een klantvriendelijke chauffeur en een nette taxi.

Als u zich in en om Groenekan per taxi wenst te verplaatsen is een taxi van TCU Taxi Groenekan de beste keuze. Waarom? Omdat u onze taxi’s zeer eenvoudig online of telefonisch kunt boeken. U bent bij ons verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen in en rondom Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s in uw eigen omgeving. Het spreekt voor zich dat u in Groenekan altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken zodat u altijd op tijd op uw plaats van bestemming bent.

Taxi Groenekan

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.