Taxi De Meern

Een taxi in De Meern naar Utrecht eenvoudig online boeken? TCU Taxi de Meern brengt u in een luxe taxi of taxibus comfortabel en veilig overal naar toe. Uiteraard met professionele en klantvriendelijke chauffeurs.

 

Taxirit berekenen

Bij TCU Taxi de Meern bent u bij online boekingen altijd zeker over de vaste prijs van uw taxirit. De taxirit berekenen wordt bij uw online boeking op basis van het vertrek- en aankomstadres vastgesteld. De afgesproken prijs ligt vanaf dat moment voor u vast, ongeacht files of vertragingen.

 

Taxi De Meern

Voordelig online boeken

Bij online boekingen via onze website kunnen wij een lagere vaste prijs berekenen omdat wij ons wagenpark dan efficiënter kunnen inzetten. Zo wordt voordelen van vroegboeking eerlijk verdeelt eerlijk verdeeld tussen de klant en taxi bedrijf. Tarief dat u als klant afrekent is totale koste van een taxi rit ongeachte file’s of vertragingen onderweg.
Direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290

Snel een taxi nodig

TCU Taxi de Meern heeft veel taxi’s in de omgeving van Utrecht rijden. Ook in de Meern. Daardoor bent u er van verzekerd dat wij snel bij u zijn met onze luxe, nette auto’s en uitstekende taxichauffeurs. Boek eenvoudig online uw taxi in de Meern en ervaar onze service.
U kunt bij ons contant, met iDeal of per pin betalen. TCU Taxi de Meern biedt scherpe prijzen en uitstekende service en staat bekend als betrouwbaar taxibedrijf.
Mensen willen namelijk niet alleen de laagste prijs voor een taxirit maar ook een goede taxi en nette chauffeur.

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Een taxi van TCU Taxi de Meern is relatief goedkoop als u zich in en om de Meern per taxi wenst te verplaatsen. U kunt onze TCU taxi’s online reserveren of telefonisch bestellen. U bent dan verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen in en rondom Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s in uw omgeving. In de Meern kunt u altijd snel over één van onze taxi’s beschikken zodat u altijd op tijd op uw plaats van bestemming bent.

Taxi De Meern

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.