Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi de Meern

Een taxi in de Meern eenvoudig online boeken? TCU Taxi de Meern brengt u in een luxe taxi of taxibus comfortabel en veilig overal naar toe. Uiteraard met professionele en klantvriendelijke taxichauffeurs.

Prijs Garantie

Bij TCU Taxi de Meern bent u bij online boekingen altijd zeker over de vaste prijs van uw taxirit. De ritprijs wordt bij uw online boeking op basis van het vertrek- en aankomstadres vastgesteld. De afgesproken prijs ligt vanaf dat moment voor u vast, ongeacht files of vertragingen.

Voordelig online boeken

Bij online boekingen kunnen wij een lagere prijs berekenen omdat wij ons wagenpark dan efficiënter kunnen inzetten.

Direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290

TCU Taxi de Meern

TCU Taxi de Meern heeft veel taxi’s in de omgeving van Utrecht rijden. Ook in de Meern. Daardoor bent u er van verzekerd dat wij snel bij u zijn met onze luxe, nette auto’s en uitstekende taxichauffeurs. Boek eenvoudig online uw taxi in de Meern en ervaar onze service.
U kunt bij ons contant, met iDeal of per pin betalen.
TCU Taxi de Meern biedt scherpe prijzen en uitstekende service en staat bekend als betrouwbaar taxibedrijf.
Mensen willen namelijk niet alleen de laagste prijs voor een taxirit maar ook een goede taxi en nette chauffeur.

Een taxi van TCU Taxi de Meern is relatief goedkoop als u zich in en om de Meern per taxi wenst te verplaatsen. U kunt onze TCU taxi’s online reserveren of telefonisch bestellen. U bent dan verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen in en rondom Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s in uw omgeving. In de Meern kunt u altijd snel over één van onze taxi’s beschikken zodat u altijd op tijd op uw plaats van bestemming bent.