TCU Taxi Houten

Een taxi vanuit Houten bestellen? Reserveer online uw taxi! Bij TCU Taxi Houten kunt u uw ritprijs berekenen en direct uw taxi vastleggen. Wij brengen u comfortabel en veilig met onze luxe taxi’s en professionele taxichauffeurs naar uw bestemming. Ook naar de diverse luchthavens in Nederland en het Buitenland.

Zekerheid over de prijs

TCU Taxi Houten geeft u de zekerheid over de prijs voor de taxirit die u online reserveert. Deze prijs wordt bepaald op basis van uw vertrek- en bestemmingsadres. De afgesproken prijs is uw zekerheid want als de rit door omstandigheden onverhoopt langer duurt betaald u gegarandeerd niets extra.

Online voordelig reserveren

Online uw taxi reserveren levert u flinke korting op. Wij kunnen scherpere prijzen hanteren bij online reserveringen omdat wij hier met de planning van andere ritten rekening mee kunnen houden.

Direct een taxi bestellen? +31.(0)30.7001290

TCU Taxi Houten

TCU Taxi Houten heeft taxi’s in de omgeving Utrecht rijden. Ook in Houten rijden wij met onze taxi’s. Wij rijden met herkenbare luxe taxi’s met professionele taxichauffeurs en u kunt bij ons zeer eenvoudig online uw taxi Houten boeken. Bellen kan ook altijd natuurlijk.
Ook kunt u bij ons eenvoudig betalen; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Houten heeft naast een meer dan uitstekende service en de afspraak is afspraak mentaliteit ook nog eens standaard scherpe prijzen.
Mensen willen vaak meer dan alleen een scherpe prijs. Een klantvriendelijke chauffeur en een nette taxi worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Als u in Houten een taxi wilt bestellen dan is een taxi van TCU Taxi Houten gewoonweg de beste keuze. Waarom? Omdat u bij ons eenvoudig online of telefonisch uw taxi kunt reserveren met een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. In Houten heeft u altijd snel één van onze taxi’s ter plekke zodat u op tijd op uw plaats van bestemming bent.

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot