TCU Taxi Houten

Een taxi vanuit Houten boeken? Reserveer online uw taxi! Bij TCU Taxi Houten kunt u uw ritprijs berekenen en direct uw taxi vastleggen. Wij brengen u comfortabel en veilig met onze luxe taxi’s en professionele taxichauffeurs naar uw bestemming. Ook naar de diverse luchthavens in Nederland en het Buitenland.

 

Taxi Houten

Zekerheid over de prijs

TCU Taxi Houten geeft u de zekerheid over de prijs voor de taxirit die u online reserveert. Deze prijs wordt bepaald op basis van uw vertrek- en bestemmingsadres. De afgesproken prijs is uw zekerheid want als de rit door omstandigheden onverhoopt langer duurt betaald u gegarandeerd niets extra.

Online taxi boeken

Online uw taxi boeken levert u flinke korting op. Wij kunnen scherpere prijzen hanteren bij online reserveringen omdat wij hier met de planning van andere ritten rekening mee kunnen houden.

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

TCU Taxi Houten heeft taxi’s in de omgeving Utrecht rijden. Ook in Houten rijden wij met onze taxi’s. Wij rijden met herkenbare luxe taxi’s met professionele taxichauffeurs en u kunt bij ons zeer eenvoudig online uw taxi Houten boeken. Bellen kan ook altijd natuurlijk.
Ook kunt u bij ons eenvoudig betalen; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Houten heeft naast een meer dan uitstekende service en de afspraak is afspraak mentaliteit ook nog eens standaard scherpe prijzen.
Mensen willen vaak meer dan alleen een scherpe prijs. Een klantvriendelijke chauffeur en een nette taxi worden door onze klanten zeer gewaardeerd.

Als u in Houten een taxi wilt bestellen dan is een taxi van TCU Taxi Houten gewoonweg de beste keuze. Waarom? Omdat u bij ons eenvoudig online of telefonisch uw taxi kunt reserveren met een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. In Houten heeft u altijd snel één van onze taxi’s ter plekke zodat u op tijd op uw plaats van bestemming bent.

Taxi Houten
Taxi Houten

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.