TCU Taxi Bilthoven

Een taxi of taxibus in Bilthoven online reserveren? TCU Taxi Bilthoven brengt u naar uw bestemming in Nederland maar ook daarbuiten. Comfortabel en veilig!  Met ervaren, nette en klantvriendelijke chauffeurs.

Prijs Garantie

TCU Taxi Bilthoven bied u echt zekerheid over de prijs van uw taxirit. De ritprijs wordt bij uw online boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is uw garantie, ongeacht eventuele files.

Online reserveringen

Bij online boekingen kunnen wij een scherpere prijs hanteren omdat wij ons wagenpark dan efficiënter kunnen inzetten.

Bereken uw rit & boek uw taxi online

Direct bellen? +31.(0)30.7001290

 

TCU Taxi Bilthoven

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Bilthoven heeft altijd taxi’s in Bilthoven en omgeving Utrecht rijden. U bent verzekerd van nette auto’s, goede taxichauffeurs en u kunt bij ons eenvoudig online uw taxi in Bilthoven reserveren.
U kunt op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Bilthoven staat hoog aangeschreven door de scherpe prijzen, de geweldige service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf.
Mensen willen namelijk niet alleen de laagste prijs voor een taxirit maar ook een goede taxi en nette chauffeur.

Een taxi van TCU Taxi Bilthoven is zeker aan te raden als u zich in en om Bilthoven wenst te verplaatsen. U kunt onze taxi’s eenvoudig online reserveren of telefonisch bestellen. U bent dan verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen rondom Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s in deze omgeving. Het spreekt dan ook voor zich dat u in Bilthoven altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken zodat u altijd op tijd op uw plaats van bestemming bent.