TCU Taxi Bilthoven

Een taxi of taxibus in Bilthoven online reserveren? TCU Taxi Bilthoven brengt u naar uw bestemming in Nederland maar ook daarbuiten. Comfortabel en veilig!  Met ervaren, nette en klantvriendelijke chauffeurs.

Prijs Garantie

TCU Taxi Bilthoven bied u echt zekerheid over de prijs van uw taxirit. De ritprijs wordt bij uw online boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is uw garantie, ongeacht eventuele files.

Taxi Bilthoven

Online reserveringen

Bij online boekingen kunnen wij een scherpere prijs hanteren omdat wij ons wagenpark dan efficiënter kunnen inzetten.

Taxi

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

TCU Taxi heeft altijd taxi’s in Bilthoven en omgeving Utrecht rijden. U bent verzekerd van nette auto’s, goede taxichauffeurs en u kunt bij ons eenvoudig online uw taxi in Bilthoven reserveren.
U kunt op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi staat hoog aangeschreven door de scherpe prijzen, de geweldige service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf.
Mensen willen namelijk niet alleen de laagste prijs voor een taxirit maar ook een goede taxi en nette chauffeur.

Een taxi van TCU Taxi Bilthoven is zeker aan te raden als u zich in en om Bilthoven wenst te verplaatsen. U kunt onze taxi’s eenvoudig online reserveren of telefonisch bestellen. U bent dan verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s rijden in diverse plaatsen rondom Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s in deze omgeving. Het spreekt dan ook voor zich dat u in Bilthoven altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken zodat u altijd op tijd op uw plaats van bestemming bent.

Taxi Bilthoven

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.