TCU Taxi Vianen

Een taxi in Vianen reserveren? Reserveer dan online uw taxi! TCU Taxi Vianen brengt u met nette taxi’s en vriendelijke taxichauffeurs naar uw bestemming.

Vaste online prijs

Bij TCU Taxi Vianen is de prijs van uw taxirit gegarandeerd. Vanaf uw vertrekadres wordt de prijs naar uw eindbestemming berekend zodat u direct weet wat uw prijs voor uw taxirit is. Deze prijs blijft gehandhaafd, ook bij vertragingen.

Goedkoop online uw taxi reserveren

Reserveert u online uw taxirit? Dan ontvangt u van ons een scherpe prijs omdat wij onze taxi’s goed kunnen inplannen aan de hand van de binnengekomen reserveringen.

Wilt u direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290

TCU Taxi Vianen

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Vianen is altijd bereikbaar in Utrecht en Vianen. Bij ons kunt u online of telefonisch uw taxi in Vianen reserveren.
Ook de betalingen bij onze chauffeurs kunnen eenvoudig gedaan worden; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Vianen hanteert scherpe prijzen, heeft een sublieme serviceverlening en afspraken komen wij altijd na.

Een scherpe prijs voor een luxe taxi en nette chauffeur.

Een taxi van TCU Taxi Vianen is een goede keuze als u in Vianen of omgeving een taxi nodig heeft. Onze taxi’s zijn simpel online of te bestellen. Met een chauffeur die natuurlijk in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze taxi’s en taxibusjes rijden in en rondom Vianen zodat u altijd snel een taxi bij ons kunt bestellen waarmee u op tijd op uw eindbestemming aankomt.

De laagste prijs, nette, luxe privé taxi’s en taxibusjes met professionele chauffeurs die klantvriendelijk en servicegericht zijn. Onze chauffeurs doen net iets meer!