Taxi Maarssen

Een taxi in Maarssen bestellen? Bereken en reserveer eenvoudig uw taxirit! TCU Taxi Maarssen brengt u veilig en aangenaam met een privé taxi en nette  chauffeur naar de plaats van uw bestemming.

TCU Taxi Maarssen geeft u alle zekerheid over de vastgelegde prijs voor de taxirit die u online heeft gereserveerd. Vertraging onderweg door ongevallen of wegomleggingen? De online afgesproken prijs is uw zekerheid.

Online reserveren

Uw taxi online reserveren levert u veel voordeel op. Wij hanteren scherpe prijzen omdat wij met de planning ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten.

Taxi Maarssen

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi Maarssen

Een taxi van TCU Taxi Maarssen is niet te vergelijken met andere taxibedrijven. Waarom niet? Omdat u bij ons uw taxi makkelijk online of telefonisch kunt boeken. U bent bij ons ook nog eens verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Onze taxi’s rijden in Maarssen zodat u altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken en tijdig op uw plaats van bestemming aankomt.

Boek dus eenvoudig via onze website uw taxi online of bel ons direct. Onze taxi chauffeurs staan voor u klaar!

TCU Taxi Maarssen heeft standaard lage tarieven, uitstekende service en afspraak is afspraak.

U kunt bij ons ook nog eens op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.

Alleen een scherpe prijs voor een taxirit is leuk maar een klantvriendelijke chauffeur en een nette taxi tegen een scherpe prijs is wat TCU Taxi u te bieden heeft.

Onze partners