TCU Taxi Maarssen

Een taxi in Maarssen bestellen? Bereken en reserveer eenvoudig uw taxirit! TCU Taxi Maarssen brengt u veilig en aangenaam met een privé taxi en nette  chauffeur naar de plaats van uw bestemming.

Uw zekerheid

TCU Taxi Maarssen geeft u alle zekerheid over de vastgelegde prijs voor de taxirit die u online heeft gereserveerd. Vertraging onderweg door ongevallen of wegomleggingen? De online afgesproken prijs is uw zekerheid.

Online reserveren? Scherpe prijs!

Uw taxi online reserveren levert u veel voordeel op. Wij hanteren scherpe prijzen omdat wij met de planning ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten.

Direct een taxi nodig? +31.(0)30.7001290

TCU Taxi Maarssen

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Maarssen heeft altijd luxe, nette taxi’s in Maarssen rijden. Vanzelfsprekend met professionele taxichauffeurs die hun vak verstaan.

TCU Taxi Maarssen heeft standaard lage tarieven, uitstekende service en afspraak is afspraak.

Alleen een scherpe prijs voor een taxirit is leuk maar een klantvriendelijke chauffeur en een nette taxi tegen een scherpe prijs is wat TCU Taxi u te bieden heeft.

U kunt bij ons ook nog eens op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.

Een taxi van TCU Taxi Maarssen is niet te vergelijken met andere taxibedrijven. Waarom niet? Omdat u bij ons uw taxi makkelijk online of telefonisch kunt boeken. U bent bij ons ook nog eens verzekerd van een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Onze taxi’s rijden in Maarssen zodat u altijd snel over één van onze taxi’s kunt beschikken en tijdig op uw plaats van bestemming aankomt.

Boek dus eenvoudig via onze website uw taxi online of bel ons direct. Onze taxi chauffeurs staan voor u klaar!