Taxi Breukelen

Een taxi of taxibus in Breukelen online reserveren? TCU Taxi Breukelen brengt u naar iedere bestemming in Nederland en verder. Met een privé taxi en ervaren, nette en professionele taxichauffeurs.

Prijs Garantie

TCU Taxi Breukelen bied u de zekerheid over de prijs van uw online gereserveerde taxirit die op basis van het vertrek- en bestemmingsadres wordt vastgesteld. De afgesproken prijs staat voor u vast, ongeacht eventuele files.

Online reserveringen

Bij online boekingen kunnen wij een scherpere prijs hanteren omdat wij ons wagenpark dan efficiënter kunnen inzetten.

Direct bellen? +31.(0)30.7001290

 

TCU Taxi Breukelen

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Breukelen heeft altijd taxi’s in de omgeving van Breukelen en Utrecht rijden. U kunt bij ons eenvoudig online uw taxi in Breukelen boeken en u bent verzekerd van nette taxichauffeurs.

U kunt op diverse manieren betalen; per pin, contant of met iDeal.
TCU Taxi Breukelen staat hoog aangeschreven door de lage tarieven, de betrouwbaarheid en de meer dan uitstekende service van ons taxibedrijf.

Het gaat mensen niet alleen om de laagste prijs maar ook om een goede, nette taxi met professionele chauffeur.

Een taxi van TCU Taxi Breukelen is zeker aan te raden als u een taxi in Breukelen nodig heeft. U kunt onze taxi’s online boeken maar u kunt ons ook bellen. U bent in elk geval verzekerd van een taxichauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk. Onze taxi’s rijden in Breukelen en omgeving Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s. Het spreekt dan ook voor zich dat u in Breukelen altijd snel een taxi tot uw beschikking hebt zodat op tijd op uw plaats van bestemming bent.