Taxi Breukelen

Een taxi of taxibus in Breukelen online reserveren? TCU Taxi Breukelen brengt u naar iedere bestemming in Nederland en verder. Met een privé taxi en ervaren, nette en professionele taxichauffeurs.

 

Taxi Breukelen

Prijs garantie

TCU Taxi Breukelen bied u de zekerheid over de prijs van uw online gereserveerde taxirit die op basis van het vertrek- en bestemmingsadres wordt vastgesteld. De afgesproken prijs staat voor u vast, ongeacht eventuele files.

Online voordelig reserveren

Bij online boekingen kunnen wij een scherpere prijs hanteren omdat wij ons wagenpark dan efficiënter kunnen inzetten.

Taxi Utrecht

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

TCU Taxi heeft altijd taxi’s in de omgeving van Breukelen en Utrecht rijden. U kunt bij ons eenvoudig online uw taxi boeken en u bent verzekerd van nette taxichauffeurs.

U kunt op diverse manieren betalen; per pin, contant of met iDeal.
TCU Taxi staat hoog aangeschreven door de lage tarieven, de betrouwbaarheid en de meer dan uitstekende service van ons taxibedrijf.

Het gaat mensen niet alleen om de laagste prijs maar ook om een goede, nette taxi met professionele chauffeur.

Een taxi van TCU Taxi Breukelen is zeker aan te raden als u een taxi in Breukelen nodig heeft. U kunt onze taxi’s online boeken maar u kunt ons ook bellen. U bent in elk geval verzekerd van een taxichauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk. Onze taxi’s rijden in Breukelen en omgeving Utrecht zodat u altijd kunt kiezen voor één van onze taxi’s. Het spreekt dan ook voor zich dat u in Breukelen altijd snel een taxi tot uw beschikking hebt zodat op tijd op uw plaats van bestemming bent.

Taxi Breukelen

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.