TCU Taxi Zeist

Een taxi in Zeist is bij TCU Taxi Zeist eenvoudig reserveren! Reserveer nu online uw taxi en TCU Taxi Zeist brengt u met een luxe taxi naar uw plaats van bestemming.

Prijsgarantie

Bij TCU Taxi Zeist hanteren wij een prijsgarantie bij het online reserveren van uw taxirit waardoor u zekerheid heeft over de prijs van uw taxirit. De prijs wordt berekend vanaf uw vertrekadres in Zeist of omgeving naar uw eindbestemming. Ook bij vertragingen of files onderweg hoeft u zich geen zorgen te maken over de prijs van uw taxirit.

Goedkoop online uw taxi bestellen

Besteld u uw taxi online? Dan ontvangt u een scherpe prijs voor uw taxirit omdat wij onze taxi’s en taxichauffeurs op basis van deze reserveringen goed kunnen inplannen.

Wilt u direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290

TCU Taxi Zeist

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Zeist staat altijd voor u klaar. U kunt bij ons via onze website maar ook telefonisch uw taxi in Zeist en omgeving bestellen. Bij onze chauffeurs kunt u contant, met iDeal of per pin betalen.
Uw zekerheden bij TCU Taxi Zeist: scherpe prijzen, meer dan uitstekende (verregaande) service, nette chauffeurs, luxe taxi en taxibusjes.

Een scherpe prijs voor een taxirit  kan dus ook met een professionele chauffeur en een nette taxi.

Een taxi van TCU Taxi Zeist is uw beste keuze als u in de omgeving van Zeist een taxi nodig heeft omdat onze taxi’s zeer eenvoudig online te reserveren of telefonisch te bestellen zijn. Met een taxichauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Wij rijden met onze taxi’s in en rondom Zeist zodat u altijd snel een taxi voor de deur krijg zodat ook u op tijd op de plaats van uw bestemming bent.