Taxi Zeist

Een taxi in Zeist is bij TCU Taxi Zeist eenvoudig reserveren! Reserveer nu online uw taxi en TCU Taxi Zeist brengt u met een luxe taxi naar uw plaats van bestemming.

Wij staat altijd voor u klaar. U kunt bij ons via onze website maar ook telefonisch uw taxi in Zeist en omgeving bestellen. Bij onze chauffeurs kunt u contant, met iDeal of per pin betalen.
Uw zekerheden bij TCU Taxi Zeist: scherpe prijzen, meer dan uitstekende (verregaande) service, nette chauffeurs, luxe taxi en taxibusjes.

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.

Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Taxi Zeist

TCU Taxi Zeist is uw beste keuze als u in de omgeving van Zeist. U kunt zeer eenvoudig online een Taxi van Zeist naar Schiphol boeken of telefonisch te bestellen. Met een taxichauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Wij rijden met onze taxi’s in en rondom Zeist zodat u altijd snel een taxi voor de deur krijg zodat ook u op tijd op de plaats van uw bestemming bent.

Onze partners