TCU Taxi Zeist

Een taxi in Zeist is bij TCU Taxi Zeist eenvoudig reserveren! Reserveer nu online uw taxi en TCU Taxi Zeist brengt u met een luxe taxi naar uw plaats van bestemming.

Wij staat altijd voor u klaar. U kunt bij ons via onze website maar ook telefonisch uw taxi in Zeist en omgeving bestellen. Bij onze chauffeurs kunt u contant, met iDeal of per pin betalen.
Uw zekerheden bij TCU Taxi Zeist: scherpe prijzen, meer dan uitstekende (verregaande) service, nette chauffeurs, luxe taxi en taxibusjes.

 

 

Taxi Zeist
Taxi Zeist

Prijsgarantie

Bij TCU Taxi Zeist hanteren wij een prijsgarantie bij het online reserveren van uw taxirit waardoor u zekerheid heeft over de prijs van uw taxirit. De prijs wordt berekend vanaf uw vertrekadres in Zeist of omgeving naar uw eindbestemming. Ook bij vertragingen of files onderweg hoeft u zich geen zorgen te maken over de prijs van uw taxirit.

Goedkoop online uw taxi bestellen

Besteld u uw taxi online? Dan ontvangt u een scherpe prijs voor uw taxirit omdat wij onze taxi’s en taxichauffeurs op basis van deze reserveringen goed kunnen inplannen.

 

Taxi

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

TCU Taxi Zeist is uw beste keuze als u in de omgeving van Zeist. U kunt zeer eenvoudig online een Taxi van Zeist naar Schiphol boeken of telefonisch te bestellen. Met een taxichauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Wij rijden met onze taxi’s in en rondom Zeist zodat u altijd snel een taxi voor de deur krijg zodat ook u op tijd op de plaats van uw bestemming bent.

 

 

Taxi Zeist

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.