Gehandicapten taxi

Gehandicapten taxi Utrecht

Taxicentrale City Utrecht heeft ook gehandicapten taxi’s voor ziekenvervoer en rolstoelvervoer.

Als u gehandicapt ben en afhankelijk bent van een gehandicapten taxi zorgen onze chauffeurs er voor dat u veilig en op tijd vervoerd wordt.
Al onze chauffeurs beschikken over de nodige documenten voor gehandicapten- en rolstoelvervoer. Onze chauffeurs zijn intern getraind op klantvriendelijkheid en veiligheid. We zetten onze gehandicaptentaxi’s in voor gehandicaptenvervoer naar een ziekenhuis of medisch specialist in verband met een medische behandeling, ontslag na een behandeling, woon- werkverkeer, begrafenissen et cetera.

Een rolstoel nodig?

Gehandicapten taxi

 

“Indien gewenst wij brengen u tot aan de afdeling en halen wij daar ook weer op”.

 

 

Gehandicapten taxi

Rolstoel taxi’s tegen vaste prijzen

Bij online bestellingen voor een gehandicapten taxi bieden wij u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan ook het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

 

Rolstoel taxi Nieuwegein online boeken

Bij online boekingen van uw rolstoel taxi’s in Utrecht en omgeving kunnen wij onze (rolstoel) taxi’s en taxi chauffeurs inzetten daar waar nodig. Daarom kunnen wij bij online boekingen vaste, lage tarieven aanbieden.

 

In Utrecht en omliggende plaatsen zijn onze rolstoel taxi’s en taxibusjes eenvoudig online of telefonisch te bestellen. Met klantvriendelijke, hulpvaardige taxichauffeurs en een rolstoel taxi die aan alle wettelijke eisen voldoet.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
In Utrecht staan wij bekend om onze uitstekende rolstoel taxiservice en de uitmuntende dienstverlening van ons taxibedrijf.
Mensen willen niet alleen een goedkope rolstoel taxi maar ook een hulpvaardige, ervaren chauffeur en een rolstoel taxi die van alle gemakken is voorzien.

Of het nu gaat om een bezoek aan een dokter, ziekenhuis, tandarts, fysiotherapeut of gewoon om familiebezoek; als u rolstoel afhankelijk bent en zich in Utrecht dient te verplaatsen met een rolstoel taxi kunt kunt u onze rolstoel taxi bestellen zodat u zeker weet dat uw vervoer in orde is. Met een hulpvaardige taxichauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Met onze rolstoel taxi of taxibusjes bent u in Utrecht en omgeving verzekerd van vervoer met alle hulp die u nodig hebt!

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.