Gehandicapten taxi Utrecht

Taxicentrale City Utrecht heeft ook gehandicapten taxi’s voor ziekenvervoer en rolstoelvervoer.

Als u gehandicapt ben en afhankelijk bent van een gehandicapten taxi zorgen onze chauffeurs er voor dat u veilig en op tijd vervoerd wordt.
Al onze chauffeurs beschikken over de nodige documenten voor gehandicapten- en rolstoelvervoer. Onze chauffeurs zijn intern getraind op klantvriendelijkheid en veiligheid. We zetten onze gehandicaptentaxi’s in voor gehandicaptenvervoer naar een ziekenhuis of medisch specialist in verband met een medische behandeling, ontslag na een behandeling, woon- werkverkeer, begrafenissen et cetera.

Een rolstoel nodig?

gehandicapten taxi

 

“Indien gewenst wij brengen u tot aan de afdeling en halen wij daar ook weer op”.

 

 

 

Taxi via UWV:

Taxicentrale City Utrecht voert in samenwerking met UWV taxiritten uit met gehandicapten taxi’s in de regio Utrecht.

Heeft u een gehandicapten taxi nodig? Binnen één uur staat onze taxi voor u klaar!

U kunt altijd om een prijsopgave vragen voor uw specifieke bestemming of gewenste route. Bel 030-700.1290 of mail ons info@taxicentraleCityUtrecht.nl

Prijsgarantie

Bij online bestellingen voor een gehandicapten taxi bieden wij u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan ook het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot