Rolstoeltaxi met Rolstoel

TCU-taxi Utrecht is ook vertrouwd met patiënten en ziekenvervoer in regio Utrecht. Wij maken uitsluitend gebruik van ervaren chauffeurs m.b.v. moderne voertuigen. voor  beste service aan te bieden. Bent u gebonden aan een rolstoel, wij zorgen we dat u veilig comfortabel en op tijd vervoerd wordt.
Al onze chauffeurs zijn intern getraind op veiligheid van onze klanten en klantvriendelijkheid om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Wij zijn de beste in regio Utrecht daar zijn we trots op.
We zetten onze rolstoeltaxi’s vaak ook in voor afspraken ontslag of medische behandeling in ziekenhuis of zorg instellingen. Ook rijden we natuurlijk voor familie uitjes, woonwerkverkeer en naar begrafenissen.

  Voor de zelfde dag nog kunt u een rolstoeltaxi bestellen.
  Heeft u zelf geen rolstoel? wij nemen rolstoel voor u mee (zonder extra kosten).
  Vriendelijk en ervaren chauffeurs met nodige opleidingen.
  Goedkoopste reguliere rolstoeltaxi in de regio Utrecht (Bron. AD.nl)
  Wij halen en brengen u van de afdeling op.
  Bent u +65 plus dan krijgt u altijd 15% korting op de ritprijs die de meter aangeeft.

Rolstoeltaxi

Woon-werkverkeer

In samenwerking met UWV voert Taxicentrale City Utrecht Woon-werkverkeer uit, vervoer opmaat voor mensen met beperking die actief mee doen in onze samenleving. Het is ook ideale voor bedrijven en organisaties die verantwoord willen ondernemen. Medewerkers worden opgehaald en gaan samen in een taxi-rolstoeltaxi of met een busje naar hun werkplek of daarbuiten. Naast het milieuvriendelijke karakter van gezamenlijk groepsvervoer borgt u met het woon-werkvervoer van Taxicentrale City Utrecht dat uw medewerkers op tijd en wel aanwezig zijn.

Vraag geheel vrijblijvend prijsopgave voor uw specifieke bestemming of gewenste route. Bel 030-700.1290 of mail ons info@taxicentralecityutrecht.nl

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.