TCU Taxi Utrecht

Een taxi of taxibusje in Utrecht nodig? TCU Taxi Utrecht brengt u naar uw plaats van bestemming. Veilig en comfortabel! Wij beschikken over ervaren, klantvriendelijke en nette chauffeurs.

Prijs Garantie

TCU Taxi Utrecht bied u maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de online reservering op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

Online boekingen

Bij online reserveringen kunnen wij ons wagenpark efficiënter inzetten. Vandaar dat wij bij online boekingen een scherpe prijs kunnen hanteren.

Bereken uw rit & bestel online

Direct bellen kan ook: +31.(0)30.7001290

 

TCU Taxi Utrecht

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Utrecht heeft altijd goedkope taxi’s in Utrecht en omgeving rijden. Daarnaast bent u verzekerd van nette auto’s, nette taxichauffeurs en kunt u bij ons eenvoudig online uw taxi in Utrecht reserveren.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Utrecht staat hoog aangeschreven omdat de prijs, de service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf al jaren stabiel is.
Mensen willen namelijk niet alleen de laagste prijs voor een taxirit maar ook een goede taxi en nette chauffeur.

Een taxi is zeker aan te raden als u zich in en om Utrecht wenst te verplaatsen. Veel van onze taxiritten gaan naar de Utrechtse Heuvelrug, De Domtoren, de (oude) binnenstad, het centraal museum of het Dick Bruna huis. U kunt onze taxi’s op straat aanhouden of gebruik maken van de taxistandplaatsen. Dan weet u ook zeker dat u een chauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. De grootste standplaatsen zijn het Centraal Station, de Neude en het Vredenburg. U kunt natuurlijk ook uw taxi reserveren via deze website.