TCU Taxi Utrecht

Een taxi of een taxibusje nodig in of regio Utrecht?  Zakelijk of reguliere taxi wij brengen u netje op tijd van deur tot deur. Veilig en comfortabel! Wij beschikken over ervaren, vriendelijke chauffeurs die ook zakelijk vervoer verzorgen.

Zekerheid over de prijs.

Wij zorgen er voor dat u maximale zekerheid over de prijs van een taxirit krijg. De ritprijs wordt bij de online reservering op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

 

TCU Taxi Utrecht

Taxi bestellen

Bij online taxi bestellen kunnen wij ons wagenpark efficiënter inzetten. Vandaar dat wij bij online taxi reserveren een scherpe prijs kunnen hanteren.

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

TCU Taxi Utrecht heeft altijd goedkope taxi’s in Utrecht en omgeving rijden. Daarnaast bent u verzekerd van nette auto’s, nette onze chauffeurs en kunt u bij ons eenvoudig online uw taxi in Utrecht reserveren.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Utrecht staat hoog aangeschreven omdat de prijs, de service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf al jaren stabiel is.
Mensen willen namelijk niet alleen de laagste prijs voor een taxirit maar ook een goede taxi en nette chauffeur.

Een taxi is zeker aan te raden als u zich in en om Utrecht wenst te verplaatsen. Veel van onze taxiritten gaan naar de Utrechtse Heuvelrug, De Domtoren, de (oude) binnenstad, het centraal museum of het Dick Bruna huis. U kunt onze taxi’s op straat aanhouden of gebruik maken van de taxistandplaatsen. Dan weet u ook zeker dat u een chauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. De grootste standplaatsen zijn het Centraal Station, de Neude en het Vredenburg. U kunt natuurlijk ook uw taxi reserveren via deze website.

TCU Taxi Utrecht

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.