Zakelijk vervoer

Wij brengen u comfortabel en veilig per luxe taxi naar elke locatie af bestemt volgens uw wensen. Onze service in regio Utrecht is voor uw comfort en gemak. Onze professionele, maar ook flexibele chauffeurs zorgen ervoor dat u uitgerust en ontspannen arriveert.

Een aantal voordelen van zakelijk vervoer met de taxi

  • Ongestoord doorwerken tijdens de rit
  • Mogelijkheid om in uw eigen auto vervoerd te worden
  • Een professionele chauffeur
  • Gecertificeerd directievervoer
  • Alle chauffeurs zijn  Engelstalig
  • Altijd op tijd & een prettige rit
  • Betalen op rekening mogelijk
  • Luxe en comfortabele wagens
Zakelijk vervoer
Zakelijk vervoer

Zakelijk & contractvervoer

Terwijl u doorwerkt zorgen wij voor uw vervoer van A naar B.
Wilt u liever met uw eigen auto gereden worden? Geen probleem; wij leveren uw chauffeur die u vervoert met uw eigen auto. Tevens zijn al onze chauffeurs bevoegd en beschikken zij over alle certificaten om directieritten uit te kunnen vervoeren.

Taxicentrale City Utrecht verzorgt uiteraard ook kortere ritten, bijvoorbeeld naar een hotel, restaurant of een concert. Direct vanuit de vergadering naar uw vliegtuig, geen zorgen want de taxi staat al op u te wachten.

In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Indien u of uw organisatie regelmatig gebruik maakt van onze diensten, dan bestaat de mogelijkheid om achteraf per factuur te betalen

Contract en Leerling vervoer

Heeft u voor een langere termijn behoefte aan vervoer nodig? Dan kunt u altijd bij ons “TCU taxi Utrecht” terecht voor o.a. uw dagbestedingen, woon-werkverkeer etc. Zowel met of zonder rolstoeltaxi. Vraag gerust geheel vrijblijvend offerte aan.

Zakelijk vervoer

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.