Schipholvervoer

Voordelig van en naar Schiphol

TCU-Schiphol taxi biedt u snel veilig en de beste prijs met de taxi van en naar Schiphol en andere vliegvelden. Wij zijn al jaren een begrip met ons Schiphol-vervoer. TCU-Schiphol taxi werkt door heel regio Utrecht, dus ook bij u in de buurt! Al onze taxi’s en taxibusjes brengen u naar luchthaven’s Schiphol, of halen u op vanaf het vliegveld.

Schipholvervoer regio Utrecht

Vaste Schiphol tarief

Al vanaf €65,- vervoeren wij u van de volgende locaties naar Schiphol en halen u eventueel ook weer op: Utrecht stad, Vleuten, de Meern, Maarssen, Maarssen-broek, Breukelen, Nieuwegein, IJsselstein, Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Bunnik, Maartensdijk, Houten, Vianen & Zeist.

PRIVÉ SCHIPHOL TAXI.

Met een taxi of taxibus van Taxicentrale City Utrecht rijdt u altijd privé. Er rijden geen vreemde mensen meen in combinatie met u.

WANNER EEN SCHIPHOL TAXI BESTELLEN
Bestel uw taxi ruim van te voren voor een zorgeloze vakantie. Heeft u per direct een taxi nodig naar Schiphol geen paniek wij hebben altijd wel ergens een taxi rijden.

 

TCU-Schipholvervoer

Wij halen u in Utrecht op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.

Schiphol taxi bestellen bij TCU.

U kunt op twee manieren bij Taxi Utrecht een bestelling plaatsen.
1- Onze telefonisten staan u graag te woord en nemen uw bestelling telefonisch aan. Bij telefonische bestellingen worden geen bevestiging verstuurd.
2- Bij online bestelling kunt u op uw gemak snel en eenvoudig via onze bestel formulier zelf plaatsen. Het voordeel bij Online reserveren dat u met iDEAL kunt afrekenen en u krijgt een bevestiging op uw email, wel zo handig.

VASTE TARIEF NAAR SCHIPHOL

Wij bieden onze klanten voor vaste tarief voor een taxi naar Schiphol en andere luchthavens. Vaste tarief is ook echt vast ongeachte weer omstandigheden of feest dagen. Geen verrassingen achteraf met allerlei toeslagen en extra kosten.

Wanneer u van Station of een taxistandplaats een taxi zou instappen voor een rit naar Schiphol, dan weet u dat u volle taximeter bedrag gaat afrekenen. Het wordt dan een duurdere rit dan dat u vooraf heb besteld. Uitgerekend; een bestelde Schiphol rit is ruim 60% goedkoop dan een instap rit.

 

Prijsgarantie

Bij online reserveringen bieden wij maximale zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook voor u vast, ongeacht of er vertragingen zijn tijdens de taxirit.

 

Online Boeking.

Online reserveringen zijn goedkoper, omdat wij bij gereserveerde ritten minder administratieve handelingen verrichten en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. Tevens ontvangt u direct een bevestigingsmail van uw reservering.