Schipholvervoer

Voordelig van en naar Schiphol

TCU-Schiphol taxi biedt u snel veilig en de beste prijs met de taxi van en naar Schiphol en andere vliegvelden. Wij zijn al jaren een begrip met ons Schipholvervoer. TCU-Schiphol taxi werkt door heel regio Utrecht, dus ook bij u in de buurt! Al onze taxi’s en taxibusjes brengen u naar luchthaven’s Schiphol, of halen u op vanaf het vliegveld.

Schipholvervoer regio Utrecht

Voordelig van en naar Schiphol

Al vanaf €65,- vervoeren wij u van de volgende locaties naar Schiphol en halen u eventueel ook weer op: Utrecht stad, Vleuten, de Meern, Maarssen, Maarssen-broek, Breukelen, Nieuwegein, IJsselstein, Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Bunnik, Maartensdijk, Houten, Vianen & Zeist.

Wij halen u met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.

Prijsgarantie

Bij online reserveringen bieden wij maximale zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook voor u vast, ongeacht of er vertragingen zijn tijdens de taxirit.

 

Online Boeking.

Online reserveringen zijn goedkoper, omdat wij bij gereserveerde ritten minder administratieve handelingen verrichten en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. Tevens ontvangt u direct een bevestigingsmail van uw reservering.

 

TCU-Schipholvervoer

Wij halen u in Utrecht op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.