Schipholvervoer

Schipholvervoer: Wij halen u in Utrecht op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.

Vaste tarief naar Schiphol

Wij bieden onze klanten voor vaste tarief voor een taxi naar Schiphol en andere luchthavens. Vaste tarief is ook echt vast ongeachte weer omstandigheden of feest dagen. Geen verrassingen achteraf met allerlei toeslagen en extra kosten.

Wanneer u van Station of een taxistandplaats een taxi zou instappen voor een rit naar Schiphol, dan weet u dat u volle taximeter bedrag gaat afrekenen. Het wordt dan een duurdere rit dan dat u vooraf heb besteld. Uitgerekend; een bestelde Schiphol rit is ruim 60% goedkoop dan een instap rit.

Privé schiphol Taxi

Met een taxi of taxibus van Taxicentrale City Utrecht rijdt u altijd privé. Er rijden geen vreemde mensen meen in combinatie met u.

Wanneer een Schiphol taxi bestellen

Bestel uw taxi ruim van te voren voor een zorgeloze vakantie. Heeft u per direct een taxi nodig naar Schiphol geen paniek wij hebben altijd wel ergens een taxi rijden.

Schipholvervoer

Taxi Utrecht

Utrecht taxicentrale heeft als eerste in de 030 stad Utrecht met geautomatiseerd taxi bestel formulier. Bereken snel en eenvoudig uw taxirit bestel voor een vasttarief en betaal Online.

Lees meer

Schiphol taxi

Met goedkope Schiphol Taxi Utrecht: Bereken meteen uw Schiphol tarief bij taxicentrale Utrecht. Zie onze speciaal vaste goedkope luchthaven en Schiphol prijzen.
Lees meer

Rolstoel taxi

Met onze Rolstoel taxi rijdt u bij Taxi Utrecht veilig comfortabel en stip tijd door hele land. Wij nemen een transportrolstoel voor u mee. U rijdt nooit in combinatie met andere mensen.

Lees meer

Groepsvervoer

Groepsvervoer op maat; Bij meer dan 4 Personen zetten wij onze taxibus in. Met onze luxe en comfortabele taxi bus rijden wij 24/7 naar Schiphol en diverse luchthavens;

Lees meer

Online boeking

(TCU) Taxi Utrecht biedt veel voordeel bij online boekingen. Dankzij onze taxi prijs bereken formulier, afhankelijk van uw afstand kan uw voordeel oplopen tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Bij Schiphol ritten tot 60% voordeel.

Vaste taxi prijs

De ritprijs wordt bij de boeking vooraf vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. De prijs wordt berekend via de snelste route (exclusief wachttijd). Kortom: geen verassingen achteraf!

Taxi Utrecht

Onze chauffeurs zijn onze visite kaartje: Het zijn allemaal professionelen en nette chauffeurs met jarenlang ervaring. Bovendien biedt Taxicentrale Utrecht meer dan een uitstekende service en de beste prijzen.

Schipholvervoer

Schipholvervoer

TCU-Schiphol taxi biedt u snel veilig en de beste prijs met de taxi van en naar Schiphol en andere vliegvelden. Wij zijn al jaren een begrip met ons Schiphol-vervoer. TCU-Schiphol taxi werkt door heel regio Utrecht, dus ook bij u in de buurt! Al onze taxi’s en taxibusjes brengen u naar luchthaven’s Schiphol, of halen u op vanaf het vliegveld.

Vaste Schiphol tarief

Al vanaf €65,- vervoeren wij u van de volgende locaties naar Schiphol en halen u eventueel ook weer op: Utrecht stad, Vleuten, de Meern, Maarssen, Maarssen-broek, Breukelen, Nieuwegein, IJsselstein, Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Bunnik, Maartensdijk, Houten, Vianen & Zeist.

Onze partners