Vertrouwd taxi-bedrijf

Taxi stad Utrecht is een solide taxi-bedrijf als het om prijs en service gaat. Wij zijn de voornaamste en al jaren stabiel taxi in regio Utrecht. Onze klanten willen namelijk niet alleen de laagste prijs maar ook een luxe taxi met een nette chauffeur. Wij rijden u van deur tot deur naar uw bestemming, veilig en comfortabel!

 

Regiotaxi Utrecht

Na WMO vervoer Regio taxi Utrecht bieden wij goedkope taxi rit aan in de regio Utrecht (bron. AD.nl Utrecht). Regio taxi Utrecht rijdt gecombineerd ritten dat wil zeggen dat u via andere adressen gereden wordt niet u rechtstreeks naar uw plaats van bestemming. Bij TCU-taxi Utrecht heeft u privé taxi wordt niet combinatie gereden zoals regiotaxi Utrecht. Daarnaast bent u verzekerd van nette schone en nette taxichauffeurs.
Wij doen alles om onze klanten optimale service te verlenen. Ook met reserven van een taxi, is heel eenvoudig online te boeken. Mocht u toch problemen hebben onze collega’s staan u graag te woord om u te helpen. Bel ons gerust.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.

Een taxi is zeker aan te raden als u zich in en om Utrecht wenst te verplaatsen. Veel van onze taxiritten gaan naar de Utrechtse Heuvelrug, De Domtoren, de (oude) binnenstad, het centraal museum of het Dick Bruna huis. U kunt onze taxi’s op straat aanhouden of gebruik maken van de taxistandplaatsen. Dan weet u ook zeker dat u een chauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. De grootste standplaatsen zijn het Centraal Station, de Neude en het Vredenburg. U kunt natuurlijk ook uw taxi reserveren via deze website.

Taxi stad Utrecht
Taxi stad Utrecht

Prijs Garantie

Taxi stad Utrecht bied u maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de online reservering op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

Online boekingen

Bij online reserveringen kunnen wij ons wagenpark efficiënter inzetten. Vandaar dat wij bij online boekingen een scherpe prijs kunnen hanteren.

 

Taxi Utrecht

Taxi stad Utrecht is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoeltaxi

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Taxi bus Utrecht

Taxi Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer