Reserveer Online

Reserveer uw taxiritje bij TCU-taxi Utrecht nu snel en eenvoudig online. Wij bieden u maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de online boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen. Wij zijn als eerste in Utrecht met een geheel geautomatiseerd online bereken en bestel formulier werken.

TCU Taxi Utrecht in regio Utrecht

Bereken eerst uw rit boekt daarna uw taxi.

Vanuit de regio Utrecht rijden wij in diverse plaatsen rondom Utrecht met onze taxi’s. U kunt ons vinden met: taxi Bilthoventaxi Nieuwegeintaxi Breukelentaxi Bunniktaxi de Bilttaxi Leidsche Rijntaxi IJsselsteintaxi Houtentaxi Zeisttaxi Maartensdijktaxi de Meerntaxi Vleutentaxi Maarssentaxi Maarssenbroektaxi Groenekan en taxi Vianen.

Extra informatie.

Wij zijn bekend door onze flexibiliteit en met onze service rolstoeltaxi’s in Utrecht, onze rolstoeltaxi’s in Nieuwegein, onze rolstoeltaxi+rolstoel in Zeist en natuurlijk door onze snelle service in Utrecht Stad.

Uiteraard zijn onze vaste klanten zeer te spreken over de mogelijkheden die wij bieden om de ritprijs van een taxi te berekenen en de voordelige tarieven die wij hanteren.

Wilt u meer weten over ons? Bel of mail ons dan voor meer informatie.

Bent u overtuigd van onze service? Reserveer hier uw rit online of bel ons.

24/7 bereikbaar

Onze centrale is 24/7  telefonisch bereikbaar. Bel ons gerust, ook voor vragen over onze diensten staan wij u graag te woord. Wij kunnen u informeren over onze speciaal vervoer als naar het ziekenhuis of andere instelling moet.

TAXICENTRALE CITY UTRECHT

Berliozstraat 6
3438 BJ Nieuwegein
   +31 (0) 30 – 7001290
  info@taxicentralecityutrecht.nl

Wij accepteren alle creditcards
Reserveer

 

VOOR AL UW TAXI SERVICE

Reserveer