TCU Taxi Zeist Schiphol

Met de taxi van Zeist naar Schiphol kan bij ons door eenvoudig online uw taxi naar Schiphol te reserveren. Volgens afspraak brengen wij u dan met een privé taxi naar Schiphol. Met een nette chauffeur die uiterst klantvriendelijk en professioneel is en rekening houdt met uw wensen.

Goedkoop online uw taxi reserveren!

Reserveer eenvoudig online voor de scherpste ritprijs naar Airport Schiphol. De prijs is voor u vanaf uw reservering een vaststaande ritprijs. Online reserveren geeft u dus de zekerheid van een scherpe vaste prijs.

Voordelig & efficiënt

Uw online reservering naar Airport Schiphol kunnen wij goedkoop aanbieden doordat wij onze planning hierop kunnen aanpassen en onze taxi’s en taxichauffeurs efficiënter kunnen inzetten.

Direct een taxi naar Schiphol? +31.(0)30.7001290

U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

TCU Taxi Zeist Schiphol

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Goedkope Taxi Zeist Schiphol nodig?

Reserveer uw taxi dan bij TCU Taxi Zeist Schiphol. U kunt bij ons heel makkelijk uw taxirit uitrekenen door vertrek- en aankomstadres en aantal personen in te geven. Schrik niet van de lage prijs maar reserveer direct uw taxi naar Schiphol!

TCU Taxi Zeist Schiphol rijdt alleen met luxe taxi’s die bestuurd worden door professionele chauffeurs. Wij kunnen ook rolstoelvervoer, groepsvervoer en zakelijke ritten naar Schiphol voor u verzorgen.

Als u tijdig aangeeft wat uw wensen zijn voor uw vervoer naar Schiphol houden wij daar vanzelfsprekend rekening mee. Ook voor groepsvervoer vanaf 5 personen, zakelijke ritten en rolstoelvervoer kunt u uw wensen bij ons kenbaar maken.

TCU Taxi Zeist Schiphol is u graag van dienst met lage prijzen, professionele taxichauffeurs en luxe taxi’s.

Het betalen van uw taxirit naar Schiphol kan contant, met iDeal of per pin.