Taxi Zeist Schiphol

Met de taxi van Zeist naar Schiphol kan bij ons door eenvoudig online uw taxi naar Schiphol te reserveren. Volgens afspraak brengen wij u dan met een privé taxi naar Schiphol. Met een nette chauffeur die uiterst klantvriendelijk en professioneel is en rekening houdt met uw wensen.

Taxi Zeist Schiphol

Goedkoop online uw taxi reserveren!

Reserveer eenvoudig online voor de scherpste ritprijs naar Airport Schiphol. De prijs is voor u vanaf uw reservering een vaststaande ritprijs. Online reserveren geeft u dus de zekerheid van een scherpe vaste prijs.

 

Voordelig & efficiënt

Uw online reservering naar Airport Schiphol kunnen wij goedkoop aanbieden doordat wij onze planning hierop kunnen aanpassen en onze taxi’s en taxichauffeurs efficiënter kunnen inzetten. Direct een taxi naar Schiphol? +31.(0)30.7001290

U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Reserveer uw taxi dan bij TCU Taxi Zeist Schiphol. U kunt bij ons heel makkelijk uw taxirit uitrekenen door vertrek- en aankomstadres en aantal personen in te geven. Schrik niet van de lage prijs maar reserveer direct uw taxi naar Schiphol!

TCU Taxi Zeist Schiphol rijdt alleen met luxe taxi’s die bestuurd worden door professionele chauffeurs. Wij kunnen ook rolstoelvervoer, groepsvervoer en zakelijke ritten naar Schiphol voor u verzorgen.

Als u tijdig aangeeft wat uw wensen zijn voor uw vervoer naar Schiphol houden wij daar vanzelfsprekend rekening mee. Ook voor groepsvervoer vanaf 5 personen, zakelijke ritten en rolstoelvervoer kunt u uw wensen bij ons kenbaar maken.

TCU Taxi Zeist Schiphol is u graag van dienst met lage prijzen, professionele taxichauffeurs en luxe taxi’s.

Het betalen van uw taxirit naar Schiphol kan contant, met iDeal of per pin.

Taxi Zeist Schiphol

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.