Taxi Vleuten Schiphol

Wilt u graag met een privé taxi veilig naar Airport Schiphol gebracht worden? Boek dan uw taxi naar Schiphol bij TCU Taxi Vleuten Schiphol zodat u weet dat er met uw wensen rekening gehouden wordt. Een kinderzitje, rolstoel of meer bagageruimte nodig? Wij zorgen er voor! Tot aan 4 personen met een luxe taxi of bij meer dan 4 personen een taxibusje. Klantvriendelijke taxichauffeurs die professioneel zijn en graag een stapje extra voor u doen. Ervaar deze perfecte service!

Taxi Vleuten Schiphol

Goedkoop online reserveren!

Reserveer online uw taxi naar Schiphol en u bent verzekerd van een hoge korting op uw ritprijs. Deze ritprijs is ook nog eens een vaststaande prijs. Dat is één van de voordelen van het online een taxi naar Schiphol reserveren.

 

Voordelige planning

Bij een online reservering kunnen wij uw taxirit naar Schiphol voordelig aanbieden omdat wij door deze vaststaande reserveringen onze taxiritten naar Schiphol efficiënter kunnen plannen. Direct een taxi naar Schiphol nodig?  +31.(0)30.7001290

U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Voordelig een taxi met een vaststaande prijs naar Schiphol reserveren? Dat kan bij TCU Taxi Vleuten Schiphol. Bij ons kunt u uw taxirit naar Schiphol online berekenen door uw vertrekadres en aantal personen in te geven en meteen uw taxi kunt bestellen.

Bij TCU Taxi Vleuten Schiphol weet u zeker dat u met professionele, nette en klantvriendelijke taxichauffeurs te maken heeft. Wij gebruiken luxe taxi’s die ook geschikt zijn voor rolstoelvervoer en taxibusjes voor groepsvervoer. Natuurlijk rekening houdend met de door u opgegeven wensen. Ook voor zakelijke ritten naar Schiphol staan wij voor u klaar.

TCU Taxi Vleuten Schiphol hanteert lage prijzen is zich bewust van het feit dat mensen niet willen inleveren op kwaliteit. TCU Taxi Vleuten Schiphol vandaar dat wij u graag met een professionele chauffeur en luxe taxi naar Schiphol brengen.

Het betalen van uw taxirit is eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

Taxi Vleuten Schiphol

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.