TCU Taxi Utrecht Stad

Heeft u een taxi in Utrecht stad nodig? Wij brengen u veilig en comfortabel naar elke plaats van bestemming. Wij beschikken over ervaren, klantvriendelijke en nette chauffeurs.

 

Taxi Utrecht Stad

Online boekingen

Bij online reserveringen kunnen wij ons wagenpark efficiënter inzetten. Vandaar dat wij bij online boekingen een scherpe prijs kunnen hanteren.

Voordelig reserveren

Als u online uw taxi reserveert krijgt u van ons hoge kortingen. Direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

TCU Taxi Utrecht Stad heeft altijd taxi’s in Utrecht en in de omgeving van Utrecht rijden. TCU beschikt over nette auto’s, nette taxichauffeurs en u kunt bij ons eenvoudig online uw taxi in Utrecht boeken tegen zeer scherpe tarieven.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, per pin of met iDeal.
TCU Taxi Utrecht Stad staat bekend om de scherpe prijzen, de uitstekende service en de afspraak is afspraak mentaliteit.
Mensen willen namelijk niet alleen de laagste prijs voor een taxirit maar ook een goede taxi en nette chauffeur.

Als u zich in en om Utrecht wenst te verplaatsen is een taxi van TCU Taxi Utrecht Stad zeker aan te bevelen. Wij hebben vaak taxiritten naar de Utrechtse Heuvelrug, De Domtoren, de (oude) binnenstad, het centraal museum of het Dick Bruna huis. Onze taxi’s kunt u op straat aanhouden of u vindt ons bij één van de taxistandplaatsen. Dan weet u dat dat u een chauffeur hebt die in het bezit is in van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. De grootste taxi standplaatsen in Utrecht zijn het Centraal Station, de Neude en het Vredenburg. U kunt uw taxi ook reserveren via deze website.

Taxi Utrecht Stad

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.