Taxi Maarssenbroek Schiphol

Met onze luxe privé taxi brengen wij u veilig en comfortabel naar luchthaven Schiphol. Uiteraard stellen wij ons in dienst van uw wensen. Wel of geen kinderzitje, bagage, rolstoel, een luxe taxi tot aan 4 personen of een taxibusje voor vervoer van meer dan 4 personen. Vanzelfsprekend met nette chauffeurs die uiterst klantvriendelijk en professioneel zijn. Ervaar onze service!

 

Taxi Maarssenbroek Schiphol

Boek online!

Boek online en ontvang hoge korting op uw ritprijs naar Schiphol. Daarnaast is de prijs een vaststaande prijs. Dat is een prettige bijkomstigheid van online reserveren.

 

Efficiëntie

Bij online boekingen kunnen wij u de taxirit naar Schiphol goedkoper aanbieden omdat we deze vastgelegde ritten vroegtijdig in de planning kunnen opnemen en onze taxi’s dus efficiënter kunnen inzetten. Direct een taxi naar Schiphol nodig? Bel +31.(0)30.7001290 U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

U kunt bij ons eenvoudig uw taxirit online berekenen door vertrek- en aankomstadres en aantal personen in te geven en dan direct een taxi reserveren.

Taxi Maarssenbroek Schiphol rijdt met nette, professionele en klantvriendelijke taxi chauffeurs. Uiteraard met luxe taxi’s voorzien van navigatie en airco, taxi’s die geschikt zijn voor rolstoelvervoer, taxibusjes voor groepsvervoer en rekening houdend met uw wensen. Ook voor zakelijke ritten naar Schiphol staan wij voor u klaar.

Taxi Maarssenbroek Schiphol hoeft het gelukkig niet alleen van de lage prijzen te hebben want mensen willen natuurlijk ook graag met een professionele chauffeur en luxe taxi naar Schiphol gebracht worden.

Het betalen van uw taxirit is eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

Taxi Maarssenbroek Schiphol

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.