TCU Taxi Maarssenbroek Schiphol

Met onze luxe privé taxi brengen wij u veilig en comfortabel naar luchthaven Schiphol. Uiteraard stellen wij ons in dienst van uw wensen. Wel of geen kinderzitje, bagage, rolstoel, een luxe taxi tot aan 4 personen of een taxibusje voor vervoer van meer dan 4 personen. Vanzelfsprekend met nette chauffeurs die uiterst klantvriendelijk en professioneel zijn. Ervaar onze service!

Boek goedkoop online!

Boek online en ontvang hoge korting op uw ritprijs naar Schiphol. Daarnaast is de prijs een vaststaande prijs. Dat is een prettige bijkomstigheid van online reserveren.

Goedkoop en efficiënt

Bij reserveringen kunnen taxiritten naar Schiphol goedkoper door ons aangeboden worden omdat wij om deze gereserveerde ritten heen onze planning kunnen aanpassen en onze taxi’s efficiënter kunnen inzetten.

Direct een taxi naar Schiphol? Bel +31.(0)30.7001290

U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

TCU Taxi Maarssenbroek Schiphol

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Goedkope taxi Maarssenbroek Schiphol nodig?

Dat kan bij TCU Taxi Maarssenbroek Schiphol. U kunt bij ons eenvoudig uw taxirit online berekenen door vertrek- en aankomstadres en aantal personen in te geven en dan direct een taxi reserveren.

TCU Taxi Maarssenbroek Schiphol rijdt met nette, professionele en klantvriendelijke taxi chauffeurs. Uiteraard met luxe taxi’s voorzien van navigatie en airco, taxi’s die geschikt zijn voor rolstoelvervoer, taxibusjes voor groepsvervoer en rekening houdend met uw wensen. Ook voor zakelijke ritten naar Schiphol staan wij voor u klaar.

TCU Taxi Maarssenbroek Schiphol hoeft het gelukkig niet alleen van de lage prijzen te hebben want mensen willen natuurlijk ook graag met een professionele chauffeur en luxe taxi naar Schiphol gebracht worden.

Het betalen van uw taxirit is eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.