Taxi Breukelen Schiphol

Wij halen u op en brengen u met onze privé taxi naar Schiphol. U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin. Onze service is altijd op maat. Ook bij zakelijk en groepsvervoer. Uiteraard zijn onze chauffeurs klantvriendelijk en professioneel.

Taxi Breukelen Schiphol

Online prijs garantie!

ij online boekingen bieden wij u zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook vast, ongeacht of er vertragingen zijn tijdens de taxirit.

 

Online boeken?

Online boekingen zijn zijn bij ons goedkoper omdat we bij vastgelegde ritten minder handelingen te verrichten hebben en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. Direct een taxi naar Schiphol nodig? +31.(0)30.7001290

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Een taxi van Breukelen naar Schiphol boeken? Kies dan voor TCU Taxi Breukelen Schiphol. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt uw taxi naar Schiphol telefonisch bestellen maar ook eenvoudig online berekenen en direct boeken.

Met TCU Taxi Breukelen Schiphol bent u verzekerd van luxe privé taxi’s en taxibusjes met klantvriendelijke taxichauffeurs. Uw taxi naar Schiphol is bij ons niet alleen zeer eenvoudig online te reserveren maar ook het betalen van uw taxirit kan eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Breukelen staat zo goed aangeschreven vanwege de lage prijzen, de service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf. Al jaren staan wij voor uitmuntende kwaliteit waardoor u altijd op tijd op Schiphol arriveert.

Mensen kiezen voor een taxi naar Schiphol niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag een goede taxi en een nette chauffeur.

Taxi Breukelen Schiphol

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.