TCU Taxi Breukelen Schiphol

Wij halen u op en brengen u met onze privé taxi naar Schiphol. U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin. Onze service is altijd op maat. Ook bij zakelijk en groepsvervoer. Uiteraard zijn onze chauffeurs klantvriendelijk en professioneel.

Prijs Garantie

Bij online boekingen bieden wij u zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook vast, ongeacht of er vertragingen zijn tijdens de taxirit.

Online Boekingen

Online boekingen zijn zijn bij ons goedkoper omdat we bij vastgelegde ritten minder handelingen te verrichten hebben en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten.

Direct taxi nodig? Bel +31.(0)30.7001290

TCU Taxi Breukelen Schiphol

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Een taxi van Breukelen naar Schiphol boeken? Kies dan voor TCU Taxi Breukelen Schiphol. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt uw taxi naar Schiphol telefonisch bestellen maar ook eenvoudig online berekenen en direct boeken.

Met TCU Taxi Breukelen Schiphol bent u verzekerd van luxe privé taxi’s en taxibusjes met klantvriendelijke taxichauffeurs. Uw taxi naar Schiphol is bij ons niet alleen zeer eenvoudig online te reserveren maar ook het betalen van uw taxirit kan eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Breukelen staat zo goed aangeschreven vanwege de lage prijzen, de service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf. Al jaren staan wij voor uitmuntende kwaliteit waardoor u altijd op tijd op Schiphol arriveert.

Mensen kiezen voor een taxi naar Schiphol niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag een goede taxi en een nette chauffeur.