Rolstoel Taxi Zeist

Rolstoel Taxi in Zeist nodig? Wij beschikken over rolstoel taxi’s en rolstoel taxibusjes voor mensen rolstoel vervoer nodig hebben! Onze rolstoel taxi’s zijn voordelig online te boeken maar ook per telefoon bij ons te reserveren. Uw reservering wordt vastgelegd en onze hulpvaardige chauffeurs komen u op tijd ophalen.

Prijsafspraak

Bij online bestellingen van uw rolstoel taxi in Zeist u geldt een van tevoren afgesproken prijs voor uw rolstoel taxi. De vastgelegde prijs voor uw taxi ligt, ook bij files of andere vertragingen, altijd voor u vast.

Rolstoel taxi Zeist boeken

Boek uw rolstoel taxi in Zeist voordelig online zodat wij rond deze boekingen onze taxi’s en taxi chauffeurs kunnen inplannen. Vandaar dat wij bij online boekingen scherpe prijzen kunnen vastleggen.

Bereken uw rit & bestel online

Direct bellen kan ook: +31.(0)30.7001290

 

Rolstoel Taxi Zeist

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

In Zeist en omliggende plaatsen kunt u de rolstoel taxi’s van TCU eenvoudig online of telefonisch bestellen. Uiteraard met hulpvaardige, klantvriendelijke chauffeurs en rolstoel taxi’s die aan alle wettelijke eisen voldoen.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
Ook in Zeist bied ons bedrijf een uitstekende rolstoel taxiservice en een uitmuntende dienstverlening.
Mensen willen graag een goedkope rolstoel taxi maar ook een rolstoel taxi die aan alle eisen voldoet.

Als u afhankelijk van een rolstoel bent en voor uw vervoer afhankelijk bent van een taxi kunt u onze rolstoel taxi bestellen zodat u zeker weet dat u op tijd gehaald en gebracht wordt. Onze hulpvaardige chauffeurs zijn in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht en bieden u een meer dan uitstekende service.

Met de rolstoel taxi’s of taxibusjes van TCU is uw vervoer en alle hulp die u daarbij nodig hebt gegarandeerd!