Rolstoel Taxi Zeist

Rolstoel Taxi in Zeist nodig? Wij beschikken over rolstoel taxi’s en rolstoel taxibusjes voor mensen rolstoel vervoer nodig hebben! Onze rolstoel taxi’s zijn voordelig online te boeken maar ook per telefoon bij ons te reserveren. Uw reservering wordt vastgelegd en onze hulpvaardige chauffeurs komen u op tijd ophalen.

  Voor de zelfde dag nog kunt u een rolstoeltaxi bestellen.
  Heeft u zelf geen rolstoel? Wij nemen rolstoel voor u mee (zonder extra kosten).
  Vriendelijk en ervaren chauffeurs met nodige opleidingen.
  Goedkoopste reguliere rolstoeltaxi in de regio Utrecht (Bron. AD.nl)
  Wij brengen u en halen u van de afdeling op.
  Bent u +65 plus dan krijgt u altijd 15% korting op de ritprijs die de meter aangeeft.

Rolstoel taxi Zeist

Prijsafspraak

Bij online bestellingen van uw rolstoel taxi in Zeist u geldt een van tevoren afgesproken prijs voor uw rolstoel taxi. De vastgelegde prijs voor uw taxi ligt, ook bij files of andere vertragingen, altijd voor u vast.

 

Rolstoel taxi Zeist online boeken

Boek uw rolstoel taxi in Zeist voordelig online zodat wij rond deze boekingen onze taxi’s en taxi chauffeurs kunnen inplannen. Vandaar dat wij bij online boekingen scherpe prijzen kunnen vastleggen.

 

In Zeist en omliggende plaatsen kunt u de rolstoel taxi’s van TCU eenvoudig online of telefonisch bestellen. Uiteraard met hulpvaardige, klantvriendelijke chauffeurs en rolstoel taxi’s die aan alle wettelijke eisen voldoen.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
Ook in Zeist bied ons bedrijf een uitstekende rolstoel taxiservice en een uitmuntende dienstverlening.
Mensen willen graag een goedkope rolstoel taxi maar ook een rolstoel taxi die aan alle eisen voldoet.

Als u afhankelijk van een rolstoel bent en voor uw vervoer afhankelijk bent van een taxi kunt u onze rolstoel taxi bestellen zodat u zeker weet dat u op tijd gehaald en gebracht wordt. Onze hulpvaardige chauffeurs zijn in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht en bieden u een meer dan uitstekende service.

Met de rolstoel taxi’s of taxibusjes van TCU is uw vervoer en alle hulp die u daarbij nodig hebt gegarandeerd!

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.