Rolstoel Taxi Utrecht

Een rolstoel taxi in Utrecht nodig? TCU Taxi Utrecht heeft veilige en comfortabele rolstoel taxi’s en taxibusjes voor elke gelegenheid! Alle rolstoel taxi’s zijn ook online te boeken. Vanzelfsprekend met hulpvaardige taxichauffeurs.

Rolstoel taxi’s tegen vaste prijzen

Onze rolstoel taxi’s in  Utrecht zijn online te reserveren tegen een van te voren afgesproken prijs. Deze vastgelegde prijs voor de rolstoeltaxi is voor u gegarandeerd, ook bij files of andere vertragingen.

Rolstoel taxi Utrecht online bestellen

Bij online bestellingen van onze rolstoel taxi’s in Utrecht kunnen wij onze (rolstoel) taxi’s en chauffeurs beter inzetten. Daarom kunnen wij bij online bestellen lagere tarieven aanbieden.

Bereken uw rit & bestel online

Direct bellen kan ook: +31.(0)30.7001290

 

Rolstoel Taxi Utrecht

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Rolstoel taxi’s zijn in Utrecht en omliggende plaatsen telefonisch of online bij ons te bestellen. U bent verzekerd van hulpvaardige taxi chauffeurs en een rolstoel taxi die aan alle wensen en eisen voldoet.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
Wij staan vanwege onze rolstoel taxiservice in Utrecht bekend om onze service en de dienstverlening van ons taxibedrijf dat al jaren stabiel is.
Mensen willen niet alleen een rolstoel taxi in Utrecht maar ook een hulpvaardige, ervaren chauffeur.

Een rolstoel taxi is zeker aan te raden als u rolstoel afhankelijk bent en zich in Utrecht dient te verplaatsen. U kunt onze rolstoel taxi’s reserveren zodat u zeker weet dat uw mobiliteit verzekerd is. U weet dan ook dat u een hulpvaardige taxichauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Met een rolstoel taxi van TCU bent u in Utrecht verzekerd van comfortabel vervoer met alle hulp die nodig is!