Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Maarssen Schiphol

Wij halen u op tijd op en brengen u met onze luxe privé taxi op tijd naar  Schiphol Airport. Onze service is altijd maatwerk. Uiteraard ook bij groepsvervoer naar Airport Schiphol en ook bij zakelijk vervoer. Onze taxichauffeurs zijn netjes, klantvriendelijk en zeer professioneel.

Boek online!

Bij online boekingen geven wij kortingen die kunnen oplopen tot wel 40%. Let wel; met een vaststaande prijs voor uw taxirit. Op basis van uw vertrekadres wordt vooraf vastgesteld wat de kosten voor uw rit naar Airport Schiphol zullen zijn.. Mooie service toch?

Scherp en efficiënt

Bij online boekingen kunnen wij u de taxirit naar Schiphol scherper aanbieden omdat we onze taxi’s en chauffeurs efficiënter kunnen inplannen.

Nu een taxi naar Schiphol nodig? Bel +31.(0)30.7001290

U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

TCU Taxi Maarssen Schiphol

Een taxi van Maarssen naar Schiphol vroegtijdig reserveren? Dat kan goedkoop en heel simpel bij TCU Taxi Maarssen Schiphol. Met nette taxi’s en taxi chauffeurs die in het bezit zijn van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt uw taxirit online berekenen en direct een taxi vastleggen.

TCU Taxi Maarssen Schiphol heeft een groot wagenpark met luxe taxi’s en taxibusjes. De chauffeurs zijn nette, professionele en klantvriendelijke chauffeurs. Naast het gegeven dat u bij ons uw taxirit naar Schiphol eenvoudig kunt reserveren is het betalen van uw taxirit ook eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Maarssen Schiphol hoeft vanwege de verregaande service en de betrouwbaarheid van TCU niet alleen maar het goedkoopste taxibedrijf te zijn want mensen willen ook graag naar Airport Schiphol vervoerd worden met een luxe taxi en  een nette chauffeur.