TCU Taxi Vleuten

Snel een goedkope taxi in Vleuten en taxi Woerden nodig? Bij TCU Taxi Vleuten kunt u snel en simpel uw taxi online reserveren of taxi bellen. Wij brengen u voordelig, veilig en comfortabel met een luxe taxi en nette taxichauffeur naar uw bestemming.

 

Taxi Vleuten

Vaste & voordelige prijs

Bij TCU Taxi Vleuten bent u er van verzekerd dat de scherpe prijs van uw taxirit voor u vaststaat. U boekt eenvoudig online uw taxi waarbij de prijs wordt vastgelegd aan de hand van uw vertrekadres en bestemmingsadres. Ook bij files of andere vertragingen!

Goedkoop online uw taxi reserveren?

Dat kan bij TCU Taxi Vleuten tegen een zeer scherpe prijs omdat wij aan de hand van de online reserveringen elke dag weer de beste planning voor die dag kunnen maken. Direct een taxi bellen? +31.(0)30.7001290

Taxi Utrecht

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Bij TCU Taxi Vleuten kunt in de omgeving van Utrecht, dus ook in Vleuten, eenvoudig online of telefonisch uw taxi in Vleuten reserveren.
Ook het afrekenen in de taxi is eenvoudig; contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Vleuten heeft hanteert scherpe tarieven, service is vanzelfsprekend en bij ons is een afspraak een afspraak.

Een laag tarief voor een taxirit  met een luxe taxi en een professionele chauffeur.

De taxi’s van TCU Taxi Vleuten zijn echt makkelijk online te bestellen en u heeft dan altijd de zekerheid dat de chauffeur in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Onze nette, luxe taxi’s en taxibusjes rijden in Vleuten en in en rondom Utrecht. Zodat u snel één van onze taxi’s in uw eigen omgeving kunt bestellen en op tijd op uw plaats van bestemming aankomt. Bij ons bent u er van verzekerd dat wij op tijd rijden en een goede taxiservice verlenen.

Taxi Vleuten

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.