Vervoer gehandicapten

Taxicentrale City Utrecht is vertrouwd met vervoer voor gehandicapten, ziekenvervoer en rolstoelvervoer.

Bent u gehandicapt en afhankelijk van taxivervoer? Onze taxi chauffeurs zorgen dat u veilig comfortabel en op tijd vervoerd wordt.
Al onze taxi chauffeurs hebben de nodige documenten voor gehandicapten vervoer en rolstoelvervoer. Onze chauffeurs zijn intern getraind op klantvriendelijkheid en veiligheid. We zetten onze taxi’s in voor gehandicaptenvervoer naar een ziekenhuis of medisch specialist in verband met een medische behandeling, ontslag na een behandeling, woon- werkverkeer, begrafenissen etc.

Bent u gehandicapt en heeft u een rolstoel nodig?

vervoer gehandicapten

 

“Indien gewenst wij brengen u tot aan de afdeling en halen wij daar ook weer op”.

 

 

 

Taxi via UWV:

Taxicentrale City Utrecht in samenwerking met UWV voert taxiritten uit voor gehandicapten in de regio Utrecht.

Heeft u direct gehandicapten vervoer nodig? Binnen één uur staat onze taxi voor u klaar!

U kunt altijd om een prijsopgave vragen voor uw specifieke bestemming of gewenste route. Bel 030-700.1290 of mail ons info@tcu.nu

Prijsgarantie

Bij online bestellingen bieden wij u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan ook het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot