TCU Taxibusje Utrecht

Met spoed een taxibusje in Utrecht nodig? Wij brengen u met onze taxibusjes veilig naar uw plaats van bestemming. Wij beschikken over luxe taxibusjes en ervaren, klantvriendelijke chauffeurs.

Uw zekerheid

Bij een taxirit met een taxibusje bieden wij u maximale zekerheid over de prijs van uw rit. Bij online reservering van een taxibusje in Utrecht (op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld) bieden wij uw een vaste lage prijs. Deze prijs is uw zekerheid, ongeacht files of andere vertragingen.

Online boekingen

Bij online boekingen van taxibusjes in Utrecht kunnen wij onze taxibusjes effectiever inzetten. Daarom bieden wij bij online boekingen van taxibusjes een scherpe prijs.

Bereken uw rit & bestel online

Direct bellen kan ook: +31.(0)30.7001290

 

TCU Taxibusje Utrecht

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Onze goedkope taxibusjes rijden in Utrecht en omgeving waardoor u verzekerd bent van groepsvervoer met nette taxibusjes, nette chauffeurs en natuurlijk kunt u bij ons ook eenvoudig online uw taxibusje in Utrecht reserveren.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
Omdat de prijs van onze taxibusjes scherp is en de service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf al jaren stabiel is hebben veel vaste klanten.
Die willen namelijk meer dan alleen een lage prijs voor een taxibusje.

Een taxibusje in Utrecht is wel zo handig als u zich met een groep in en om Utrecht wenst te laten vervoeren. Veel van onze groepstaxiritten gaan naar de Utrechtse Heuvelrug, De Domtoren, de (oude) binnenstad, het centraal museum of het Dick Bruna huis. U kunt onze taxibusjes niet zomaar op straat aanhouden of gebruik maken van de taxistandplaatsen. U kunt uw taxibusje het beste reserveren via deze website of telefonisch bestellen. U bent dan verzekerd van een taxibusje met nette taxichauffeur.