TCU Taxibusje Utrecht

Met spoed een taxibusje in Utrecht nodig? Wij brengen u met onze taxibusjes veilig naar uw plaats van bestemming. Wij beschikken over luxe taxibusjes en ervaren, klantvriendelijke chauffeurs.

 

Uw zekerheid

Bij een taxirit met een taxibusje bieden wij u maximale zekerheid over de prijs van uw rit. Bij online reservering van een taxibusje in Utrecht (op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld) bieden wij uw een vaste lage prijs. Deze prijs is uw zekerheid, ongeacht files of andere vertragingen.

TCU Taxibusje Utrecht

Online boekingen

Bij online boekingen van taxibusjes in Utrecht kunnen wij onze taxibusjes effectiever inzetten. Daarom bieden wij bij online boekingen van taxibusjes een scherpe prijs.

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Onze goedkope taxibusjes rijden in Utrecht en omgeving waardoor u verzekerd bent van groepsvervoer met nette taxibusjes, nette chauffeurs en natuurlijk kunt u bij ons ook eenvoudig online uw taxibusje in Utrecht reserveren.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
Omdat de prijs van onze taxibusjes scherp is en de service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf al jaren stabiel is hebben veel vaste klanten.
Die willen namelijk meer dan alleen een lage prijs voor een taxibusje.

Een taxibusje in Utrecht is wel zo handig als u zich met een groep in en om Utrecht wenst te laten vervoeren. Veel van onze groepstaxiritten gaan naar de Utrechtse Heuvelrug, De Domtoren, de (oude) binnenstad, het centraal museum of het Dick Bruna huis. U kunt onze taxibusjes niet zomaar op straat aanhouden of gebruik maken van de taxistandplaatsen. U kunt uw taxibusje het beste reserveren via deze website of telefonisch bestellen. U bent dan verzekerd van een taxibusje met nette taxichauffeur.

TCU Taxibusje Utrecht

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.