TCU Taxi Utrecht Stad

Heeft u een taxi in Utrecht stad nodig? Wij brengen u veilig en comfortabel naar elke plaats van bestemming. Wij beschikken over ervaren, klantvriendelijke en nette chauffeurs.

Online boekingen

Bij online reserveringen kunnen wij ons wagenpark efficiënter inzetten. Vandaar dat wij bij online boekingen een scherpe prijs kunnen hanteren.

Prijs Garantie

TCU Taxi Utrecht stad bied u maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de Online reservering op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vastgesteld. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vertragingen.

Bereken uw rit & boek online

Bellen kan natuurlijk ook: +31.(0)30.7001290

 

TCU Taxi Utrecht Stad

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Utrecht Stad heeft altijd taxi’s in Utrecht en in de omgeving van Utrecht rijden. TCU beschikt over nette auto’s, nette taxichauffeurs en u kunt bij ons eenvoudig online uw taxi in Utrecht boeken tegen zeer scherpe tarieven.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, per pin of met iDeal.
TCU Taxi Utrecht Stad staat bekend om de scherpe prijzen, de uitstekende service en de afspraak is afspraak mentaliteit.
Mensen willen namelijk niet alleen de laagste prijs voor een taxirit maar ook een goede taxi en nette chauffeur. Klik hier voor onze Schiphol & Airport tarieven.

Als u zich in en om Utrecht wenst te verplaatsen is een taxi van TCU Taxi Utrecht Stad zeker aan te bevelen. Wij hebben vaak taxiritten naar de Utrechtse Heuvelrug, De Domtoren, de (oude) binnenstad, het centraal museum of het Dick Bruna huis. Onze taxi’s kunt u op straat aanhouden of u vindt ons bij één van de taxistandplaatsen. Dan weet u dat dat u een chauffeur hebt die in het bezit is in van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. De grootste taxi standplaatsen in Utrecht zijn het Centraal Station, de Neude en het Vredenburg. U kunt uw taxi ook reserveren via deze website.
Wij hanteren ook lage tarieven voor groepsvervoer.