TCU Taxi Utrecht Schiphol

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat. Het spreekt voor zich dat onze taxichauffeurs klantvriendelijk en professioneel zijn.

 

Prijs Garantie

Bij online reserveringen bieden wij maximale zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook voor u vast, ongeacht of er vertragingen zijn tijdens de taxirit.

 

Taxi Utrecht Schiphol

Online Boekingen

Online reserveringen zijn goedkoper omdat we bij gereserveerde ritten minder administratieve handelingen verrichten en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten.

 

 

 

Taxi

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Met TCU Taxi Utrecht Schiphol bent u verzekerd van nette taxi’s en taxibusjes, professionele taxichauffeurs. U kunt bij ons eenvoudig uw taxi naar Schiphol reserveren. Betalen kan contant, met iDeal of per pin.
TCU Taxi Utrecht staat zeer goed aangeschreven omdat de prijs, de service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf al jaren van goede kwaliteit is.
Mensen kiezen niet alleen maar voor de laagste prijs maar willen ook een luxe taxi met nette chauffeur.

Een taxi vanuit Utrecht naar Schiphol nodig? Dan is het zeker aan te raden om voor TCU Taxi Utrecht Schiphol te kiezen. U heeft dan altijd een chauffeur die in het bezit is in van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt ons vinden bij de grootste standplaatsen zoals het Centraal Station, de Neude en het Vredenburg maar u kunt uw taxi ook online boeken via deze website. Waar u ook voor kiest, u bent op tijd op Schiphol.

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.