TCU Taxi Vianen Schiphol

Met onze taxi’s brengen wij u vanuit Vianen graag naar Airport Schiphol. Wij stellen ons altijd servicegericht op en doen net even iets meer. Een kinderzitje nodig? Meer bagage? En rolstoel die mee moet? Geen probleem voor onze chauffeurs!  Onze chauffeurs zijn ook nog eens zeer klantvriendelijk en professioneel.

Goedkoop online reserveren!

Reserveer online tegen zeer scherpe prijzen. Deze scherpe prijzen zijn vaststaande prijzen. Prettig toch dat online reserveren?

Voordelig & efficiënt

Bij online reserveringen van taxiritten naar Schiphol bieden wij deze taxiritten goedkoper aan omdat wij dan onze planning daarop kunnen aanpassen. Voor ons efficiënt, voor u voordelig.

Bel direct een taxi naar Schiphol! +31.(0)30.7001290

U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

TCU Taxi Vianen Schiphol

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Voordelige taxi Vianen Schiphol nodig?

Dat kan bij TCU Taxi Vianen Schiphol. Reserveer bij ons uw taxirit online en bereken uw ritprijs door eenvoudig vertrek- en aankomstadres en aantal personen in te voeren.

TCU Taxi Vianen Schiphol voorziet in keurige, klantvriendelijke taxichauffeurs die met luxe taxi’s rijden die zijn voorzien van goede navigatie. Ook met taxi’s die geschikt zijn voor zakelijk- en groepsvervoer en altijd rekening houdend met de door u opgegeven wensen.

TCU Taxi Vianen Schiphol vervoert u graag naar Airport Schiphol met een professionele chauffeur en luxe taxi. Het spreekt voor zich dat u bij ons ook uw retour taxirit kunt reserveren. U kunt van tevoren uw vluchtnummer aan ons doorgeven en met ons afspreken waar wij op u moeten wachten. Dat is toch meer dan uitstekende service?

Ook het betalen van uw taxirit is eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.