Taxi Vianen Schiphol

Met onze taxi’s brengen wij u vanuit Vianen graag naar Airport Schiphol. Wij stellen ons altijd servicegericht op en doen net even iets meer. Een kinderzitje nodig? Meer bagage? En rolstoel die mee moet? Geen probleem voor onze chauffeurs!  Onze chauffeurs zijn ook nog eens zeer klantvriendelijk en professioneel.

Taxi Vianen Schiphol

Goedkoop online reserveren!

Reserveer online tegen zeer scherpe prijzen. Deze scherpe prijzen zijn vaststaande prijzen. Prettig toch dat online reserveren?

 

Voordelig & efficiënt

Bij online reserveringen van taxiritten naar Schiphol bieden wij deze taxiritten goedkoper aan omdat wij dan onze planning daarop kunnen aanpassen. Voor ons efficiënt, voor u voordelig. Bel direct een taxi naar Schiphol! +31.(0)30.7001290

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Reserveer voordelig online een taxi Vianen Schiphol en bereken uw ritprijs door eenvoudig vertrek- en aankomstadres en aantal personen in te voeren.

TCU Taxi Vianen Schiphol voorziet in keurige, klantvriendelijke taxichauffeurs die met luxe taxi’s rijden die zijn voorzien van goede navigatie. Ook met taxi’s die geschikt zijn voor zakelijk- en groepsvervoer en altijd rekening houdend met de door u opgegeven wensen.

TCU Taxi Vianen Schiphol vervoert u graag naar Airport Schiphol met een professionele chauffeur en luxe taxi. Het spreekt voor zich dat u bij ons ook uw retour taxirit kunt reserveren. U kunt van tevoren uw vluchtnummer aan ons doorgeven en met ons afspreken waar wij op u moeten wachten. Dat is toch meer dan uitstekende service?

Het betalen van uw taxirit is eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

Taxi Vianen Schiphol

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.