TCU Taxi Nieuwegein Schiphol

Met de luxe privé taxi’s van TCU Taxi Nieuwegein Schiphol brengen wij u aangenaam en naar vliegveld Schiphol. Als u uw wensen tijdig aan on doorgeeft zorgen wij voor voldoende bagageruimte, rolstoelvervoer, een kinderzitje of een taxibusje voor vervoer van meer dan 4 personen. Met goede taxichauffeurs die klantvriendelijk en uiterst professioneel zijn. Ervaar de service en klantvriendelijkheid van TCU Taxi Nieuwegein Schiphol!

Goedkoop online uw taxi bestellen!

Bestel uw taxi goedkoop online en ontvang een fikse korting op uw taxirit naar Airport Schiphol. De prijs is ook nog eens een vaststaande prijs, uw ritprijs is gegarandeerd ook bij files. Dat is een prettige bijkomstigheid van online reserveren.

Prijs & planning

Bij vooraf geboekte taxiritten naar Schiphol kunnen wij de prijzen lager houden omdat wij de planning hierop aanpassen. Zo kunnen chauffeurs en taxi’s efficiënter ingezet worden.

Direct een taxi naar Schiphol? +31.(0)30.7001290

U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

TCU Taxi Nieuwegein Schiphol

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Goedkope Taxi Nieuwegein Schiphol nodig?

Bereken en reserveer uw taxirit naar Airport Schiphol dan bij ons! Geef uw vertrek- en bestemmingsadres en aantal personen in en boek direct uw taxi tegen een vaste prijs die ook bij files gehandhaafd blijft.

Bij  TCU Taxi Nieuwegein Schiphol bent u er zeker van dat u met nette en vriendelijke taxichauffeurs van doen heeft. Deze taxichauffeurs rijden met luxe taxi’s. Wij zijn er ook voor rolstoelvervoer, groepsvervoer en zakelijke ritten naar Schiphol.

TCU Taxi Nieuwegein Schiphol brengt u graag met een professionele chauffeur en luxe taxi naar Schiphol.

Het betalen van uw taxirit kan ook eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

Taxi Nieuwegein Schiphol