TCU Taxi Nieuwegein Schiphol

Met de luxe privé taxi’s van TCU Taxi Nieuwegein Schiphol brengen wij u aangenaam en naar vliegveld Schiphol. Als u uw wensen tijdig aan on doorgeeft zorgen wij voor voldoende bagageruimte, rolstoelvervoer, een kinderzitje of een taxibusje voor vervoer van meer dan 4 personen. Met goede taxichauffeurs die klantvriendelijk en uiterst professioneel zijn. Ervaar de service en klantvriendelijkheid van TCU Taxi Nieuwegein Schiphol!

 

Goedkoop online uw taxi bestellen!

Bestel uw taxi goedkoop online en ontvang een fikse korting op uw taxirit naar Airport Schiphol. De prijs is ook nog eens een vaststaande prijs, uw ritprijs is gegarandeerd ook bij files. Dat is een prettige bijkomstigheid van online reserveren.

 

Prijs & planning

Bij vooraf geboekte taxiritten naar Schiphol kunnen wij de prijzen lager houden omdat wij de planning hierop aanpassen. Zo kunnen chauffeurs en taxi’s efficiënter ingezet worden.

Direct een taxi naar Schiphol? +31.(0)30.7001290

U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

Taxi Nieuwegein Schiphol

Taxi

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Bij TCU Taxi Nieuwegein kunt u van tevoren uw taxirit berekenen en direct uw taxi online reserveren. Telefonisch uw taxi in Nieuwegein bestellen kan natuurlijk ook altijd. TCU Taxi Nieuwegein geeft u standaard lage tarieven, een meer dan uitstekende service door nette chauffeurs en wij houden ons aan onze afspraken.
Betalingen kunnen ook eenvoudig; contant, met iDeal of per pin.

Een professionele chauffeur, een nette taxi en toch een scherpe prijs!

Vervoer per taxi in de omgeving van Nieuwegein? Een taxi van TCU Taxi Nieuwegein staat voor u klaar! Eenvoudig goedkoop online te bestellen. Natuurlijk met een nette taxichauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Wij rijden met onze taxi’s en taxibusjes in en rondom Utrecht stad, dus ook in Nieuwegein, dus u kunt altijd snel één van onze taxi’s in uw eigen omgeving bestellen. Voor u de zekerheid dat u op tijd op de plaats van uw bestemming aankomt.

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.