Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi Maartensdijk Schiphol Schiphol

Wij brengen u veilig en comfortabel naar luchthaven Schiphol met onze privé taxi’s en taxibusjes. Uiteraard voldoen onze chauffeurs zich aan uw wensen. Soort bagage, een kinderzitje, rolstoel, een luxe taxi of een taxibusje, afspraak over waar u uitstapt etc. Natuurlijk met goede, nette chauffeurs die uiterst klantvriendelijk, professioneel en servicegericht zijn.

Goedkoop online reserveren!

Online reserveren geeft u een hoge korting op uw taxirit naar Schiphol. De prijs staat vast prijs en dat is een fijne bijkomstigheid van het online een taxi naar Schiphol reserveren.

Planmatige aanpak

Door de online reserveringen van taxiritten naar Schiphol kunnen wij deze, en andere, ritten beter plannen en daarom kunnen wij deze gereserveerde ritten goedkoper aanbieden.

Direct bellen kan ook! +31.(0)30.7001290

U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

TCU Taxi Maartensdijk Schiphol

Goedkope taxi Maartensdijk Schiphol

Bij TCU Taxi Maartensdijk Schiphol weet u direct waar u aan toe bent. Eenvoudig en snel uw taxirit online berekenen door uw vertrekadres en eindbestemming en aantal personen in te geven. U ziet dan de door u te betalen prijs en kunt direct uw taxi reserveren. Uw prijs ligt dan, ook bij files en vertragingen, vast!

TCU Taxi Maartensdijk Schiphol heeft alleen maar professionele chauffeurs in dienst die gebruik maken van nette, luxe taxi’s. Wij hebben ook taxi’s die geschikt zijn voor rolstoelvervoer, taxibusjes voor groepsvervoer en taxi’s die wij inzetten voor zakelijke vervoer naar Schiphol.

TCU Taxi Maartensdijk Schiphol hoeft het niet van de lage prijzen te hebben want mensen willen naast een scherpe prijs voor een taxirit naar Schiphol ook graag met een klantvriendelijke chauffeur en luxe taxi naar Schiphol gebracht worden.

Het betalen van uw taxirit is eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.