Taxi Maartensdijk Schiphol

Wij brengen u veilig en comfortabel naar luchthaven Schiphol met onze privé taxi’s en taxibusjes. Uiteraard voldoen onze chauffeurs zich aan uw wensen. Soort bagage, een kinderzitje, rolstoel, een luxe taxi of een taxibusje, afspraak over waar u uitstapt etc. Natuurlijk met goede, nette chauffeurs die uiterst klantvriendelijk, professioneel en servicegericht zijn.

Taxi Maartensdijk Schiphol

Goedkoop online reserveren!

Online reserveren geeft u een hoge korting op uw taxirit naar Schiphol. De prijs staat vast prijs en dat is een fijne bijkomstigheid van het online een taxi naar Schiphol reserveren.

 

Planmatige aanpak

Door de online reserveringen van taxiritten naar Schiphol kunnen wij deze, en andere, ritten beter plannen en daarom kunnen wij deze gereserveerde ritten goedkoper aanbieden. +31.(0)30.7001290

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Bij TCU Taxi Maartensdijk Schiphol weet u direct waar u aan toe bent. Eenvoudig en snel uw taxirit online berekenen door uw vertrekadres en eindbestemming en aantal personen in te geven. U ziet dan de door u te betalen prijs en kunt direct uw taxi reserveren. Uw prijs ligt dan, ook bij files en vertragingen, vast!

TCU Taxi Maartensdijk Schiphol heeft alleen maar professionele chauffeurs in dienst die gebruik maken van nette, luxe taxi’s. Wij hebben ook taxi’s die geschikt zijn voor rolstoelvervoer, taxibusjes voor groepsvervoer en taxi’s die wij inzetten voor zakelijke vervoer naar Schiphol.

TCU Taxi Maartensdijk Schiphol hoeft het niet van de lage prijzen te hebben want mensen willen naast een scherpe prijs voor een taxirit naar Schiphol ook graag met een klantvriendelijke chauffeur en luxe taxi naar Schiphol gebracht worden.

Het betalen van uw taxirit is eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

Taxi Maartensdijk Schiphol

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.