TCU Taxi Leidsche Rijn Schiphol

Met onze luxe privé taxi halen wij u op en brengen wij u naar Airport Schiphol. Onze taxi Schiphol service is er ook voor groepsvervoer naar Schiphol en bij zakelijk vervoer leveren wij altijd maatwerk. Onze nette chauffeurs zijn professionele taxichauffeurs die weten wat er van ze gevraagd wordt. Uiteindelijk gaat het erom dat u een prettige taxirit beleeft.

Reserveer voordelig online!

Bij online reserveringen staat er voor uw taxirit naar Schiphol een scherpe prijs voor u vast. U weet bij uw online reservering direct wat uw rit naar Airport Schiphol kost. Deze vaste prijs naar Schiphol is de prijs die u dient te voldoen en geen cent meer. Toch prettig bij files of andere vertragingen?

Uw voordeel, ons voordeel!

Als u uw taxi naar Schiphol online reserveert kunnen wij u deze rit naar Schiphol tot wel 40% goedkoper aanbieden omdat we onze planning rond deze reserveringen kunnen maken. Wij kunnen onze taxi’s en chauffeurs dus efficiënter inzetten.

Direct een taxi van Leidsche Rijn naar Schiphol nodig? +31.(0)30.7001290

U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

TCU Taxi Leidsche Rijn Schiphol

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Een taxi van Leidsche Rijn naar Schiphol kan simpel en goedkoop bij TCU Taxi Leidsche Rijn Schiphol geboekt worden. Met luxe taxi’s, taxibusje en chauffeurs die allemaal in het bezit zijn van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt uw taxirit eenvoudig berekenen en dan uw taxirit tegen een vaste prijs vastleggen.

TCU Taxi Leidsche Rijn Schiphol heeft een exclusief wagenpark met nette, luxe en betrouwbare taxi’s en taxibusjes. Daar horen natuurlijk professionele en klantvriendelijke chauffeurs bij. U kunt niet allen uw taxi naar Schiphol bij ons eenvoudig online boeken maar ook het betalen van uw taxirit is bij ons eenvoudig: contant, per pin of met iDeal.

TCU Taxi Leidsche Rijn Schiphol hoeft het niet alleen van de lage prijzen te hebben want mensen willen ook graag met een luxe taxi en een nette chauffeur naar Schiphol gebracht worden. En die hebben wij!