TCU Taxi Houten Schiphol

Wij zijn op tijd bij u thuis of op het werk en brengen u met onze luxe privé taxi naar luchthaven Schiphol. Onze service is gericht op uw wensen en altijd op maat. Uiteraard ook bij groepsvervoer naar Schiphol en bij zakelijk vervoer. Onze chauffeurs zijn klantvriendelijk en professioneel zodat u een prettige taxirit beleeft.

 

Taxi Houten Schiphol

Boek online!

Bij online boekingen geven wij u een scherpe vaststaande prijs voor een taxirit. Op basis van uw vertrekadres wordt vooraf vastgesteld wat uw rit naar Schiphol kost. De vastgestelde prijs is de prijs die u betaalt. Ook bij vertragingen.

 

Efficiëntie

Bij online boekingen kunnen wij u de taxirit naar Schiphol goedkoper aanbieden omdat we deze vastgelegde ritten vroegtijdig in de planning kunnen opnemen en onze taxi’s dus efficiënter kunnen inzetten. Direct een taxi naar Schiphol nodig? Bel +31.(0)30.7001290 U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin.

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Een taxi van Houten naar Schiphol bestellen? Dat kan eenvoudig en voordelig bij TCU Taxi Houten Schiphol. Altijd met luxe taxi’s en taxichauffeurs die in het bezit zijn van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt uw taxirit eenvoudig online berekenen en meteen een taxi bestellen.

TCU Taxi Houten Schiphol heeft een wagenpark met luxe privé taxi’s en taxibusjes. Daarbij krijgt u nette, klantvriendelijke, professionele chauffeurs. Naast het feit dat u uw taxi naar Schiphol bij ons eenvoudig online kan reserveren is ook het betalen van uw taxirit eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Houten Schiphol hoeft het vanwege de verregaande service en de betrouwbaarheid gelukkig niet alleen van de lage prijzen te hebben want mensen willen ook graag met een goede taxi en een nette chauffeur naar Schiphol gebracht worden.

Taxi Houten Schiphol
Taxi Houten Schiphol

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.