Taxi Groenekan Schiphol

Wij halen u in Groenekan op en brengen u met onze privé taxi naar Schiphol. U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin. Onze service is altijd maatwerk. Ook bij groepsvervoer en zakelijke taxiritten. Uiteraard zijn onze chauffeurs zeer netjes, klantvriendelijk en professioneel.

 

Taxi Groenekan Schiphol

Goedkoop online boeken

Gaat uw voorkeur uit naar online reserveren? Dan bieden wij u de zekerheid van een vaste prijs! De prijs van uw taxirit wordt op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan voor u vast. Ook bij files of andere vertragingen. Prettig idee toch?

 

Efficiëntie

Online boekingen zijn zijn bij ons goedkoper omdat we bij online boekingen minder handelingen te verrichten hebben en efficiënter kunnen plannen om deze vastgelegde ritten heen. Direct uw taxi bestellen? Bel +31.(0)30.7001290

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Een taxi van Groenekan naar Schiphol bestellen? Kies dan voor TCU Taxi Groenekan Schiphol. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Voor u een waarborg voor kwaliteit. U kunt uw taxi naar Schiphol eenvoudig online berekenen en direct boeken. Bellen kan natuurlijk ook.

Met TCU Taxi Groenekan Schiphol bent u er zeker van dat u vervoerd wordt met een luxe taxi en een klantvriendelijke taxichauffeur. Uw taxi vanuit Groenekan naar Schiphol is bij ons niet alleen makkelijk online te boeken maar ook betalingen in onze taxi’s kunnen eenvoudig gedaan worden. U kunt  contant betalen, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Groenekan staat bekend om de lage prijzen, de excellente service en de betrouwbaarheid. Al jaren staan wij voor kwaliteit met onze afspraak is afspraak mentaliteit waardoor u altijd op tijd op Schiphol arriveert.

Bij een taxi naar Schiphol kiest men niet alleen voor de laagste prijs! Mensen willen ook graag een keurige taxi en een professionele chauffeur.

Taxi Groenekan Schiphol

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.