TCU Taxi Groenekan Schiphol

Wij halen u in Groenekan op en brengen u met onze privé taxi naar Schiphol. U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin. Onze service is altijd maatwerk. Ook bij groepsvervoer en zakelijke taxiritten. Uiteraard zijn onze chauffeurs zeer netjes, klantvriendelijk en professioneel.

Zekerheid over de prijs

Gaat uw voorkeur uit naar online reserveren? Dan bieden wij u de zekerheid van een vaste prijs! De prijs van uw taxirit wordt op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan voor u vast. Ook bij files of andere vertragingen. Prettig idee toch?

Goedkoop online boeken

Online boekingen zijn zijn bij ons goedkoper omdat we bij online boekingen minder handelingen te verrichten hebben en efficiënter kunnen plannen om deze vastgelegde ritten heen.

Direct uw taxi bestellen? Bel +31.(0)30.7001290

TCU Taxi Groenekan Schiphol

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Een taxi van Groenekan naar Schiphol bestellen? Kies dan voor TCU Taxi Groenekan Schiphol. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. Voor u een waarborg voor kwaliteit. U kunt uw taxi naar Schiphol eenvoudig online berekenen en direct boeken. Bellen kan natuurlijk ook.

Met TCU Taxi Groenekan Schiphol bent u er zeker van dat u vervoerd wordt met een luxe taxi en een klantvriendelijke taxichauffeur. Uw taxi vanuit Groenekan naar Schiphol is bij ons niet alleen makkelijk online te boeken maar ook betalingen in onze taxi’s kunnen eenvoudig gedaan worden. U kunt  contant betalen, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Groenekan staat bekend om de lage prijzen, de excellente service en de betrouwbaarheid. Al jaren staan wij voor kwaliteit met onze afspraak is afspraak mentaliteit waardoor u altijd op tijd op Schiphol arriveert.

Bij een taxi naar Schiphol kiest men niet alleen voor de laagste prijs! Mensen willen ook graag een keurige taxi en een professionele chauffeur.