Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

TCU Taxi de Meern Schiphol

Wij halen u op en brengen u met onze luxe taxi of taxibusje naar Schiphol. U kunt bij ons met iDeal of per pin betalen. Contant kan natuurlijk ook. Onze service is altijd maatwerk. Ook bij zakelijk- en groepsvervoer. Het spreekt voor zich dat onze chauffeurs professioneel en klantvriendelijk zijn.

Prijs Garantie

Bij online gereserveerde taxiritten geven wij u de zekerheid over de vaste prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook vast, ook als er tijdens de taxirit vertragingen zijn.

Reserveer voordelig online

Online reserveringen zijn zijn bij ons goedkoper omdat we bij online reserveringen minder handelingen te verrichten hebben en ons wagenpark effectiever kunnen inzetten.

Direct een privé taxi nodig? Bel +31.(0)30.7001290

TCU Taxi de Meern Schiphol

Een taxi vanuit de Meern of omgeving de Meern naar Schiphol boeken? Reserveer dan eenvoudig online bij TCU Taxi de Meern Schiphol. Bellen kan natuurlijk ook. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Met TCU Taxi de Meern Schiphol bent u altijd verzekerd van nette privé taxi’s en taxibusjes met nette en professionele chauffeurs. Uw taxi naar Schiphol is bij ons niet alleen zeer eenvoudig online te reserveren maar ook het betalen van uw taxirit kan eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi de Meern staat bekend om de lage prijzen maar ook om de service en de betrouwbaarheid van het bedrijf. Al jaren staat TCU voor kwaliteit en service waardoor u altijd op tijd op Schiphol arriveert.

Mensen kiezen voor een taxi naar Schiphol niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag een goede taxi en een nette chauffeur.