TCU Taxi De Meern Schiphol

Wij halen u op en brengen u met onze luxe taxi rijden wij naar Schiphol. Uw kunt bij ons op onze website taxi rit prijs berekenen en met iDeal of per pin betalen. Contant kan natuurlijk ook. Onze service is altijd maatwerk. Ook bij zakelijk- en groepsvervoer. Het spreekt voor zich dat onze chauffeurs professioneel en klantvriendelijk zijn.

 

Prijs Garantie

Bij online gereserveerde taxiritten geven wij u de zekerheid over de vaste prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook vast, ook als er tijdens de taxirit vertragingen zijn.

 

Taxi De Meern Schiphol

Reserveer voordelig online

Online reserveringen zijn zijn bij ons goedkoper omdat we bij online reserveringen minder handelingen te verrichten hebben en ons wagenpark effectiever kunnen inzetten.

 

 

 

Taxi

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Een taxi vanuit de Meern of omgeving de Meern naar Schiphol boeken? Reserveer dan eenvoudig online bij TCU Taxi de Meern Schiphol. Bellen kan natuurlijk ook. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Met TCU Taxi de Meern Schiphol bent u altijd verzekerd van nette privé taxi’s en taxibusjes met nette en professionele chauffeurs. Uw taxi naar Schiphol is bij ons niet alleen zeer eenvoudig online te reserveren maar ook het betalen van uw taxirit kan eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi de Meern staat bekend om de lage prijzen maar ook om de service en de betrouwbaarheid van het bedrijf. Al jaren staat TCU voor kwaliteit en service waardoor u altijd op tijd op Schiphol arriveert.

Mensen kiezen voor een taxi naar Schiphol niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag een goede taxi en een nette chauffeur.

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.