Taxi de Bilt Schiphol reserveren?

Dat kan eenvoudig online tegen een scherp tarief. Wij halen u op en brengen u met onze taxi en nette chauffeur naar Schiphol. U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin. Onze service is maatwerk en gericht op uw wensen. Uiteraard ook bij zakelijk en groepsvervoer. Onze chauffeurs zijn klantvriendelijk en professioneel.

Prijs Garantie

Bij online boekingen geven wij u de zekerheid van een vaste prijs naar Schiphol. Op basis van het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld weet u direct waar u aan toe bent. De met u afgesproken prijs ligt dan ook vast, ongeacht of er vertragingen of files zijn.

Online berekenen & reserveren

Online reserveringen zijn relatief goedkoper omdat we bij vastgelegde ritten gewoonweg ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten en beter kunnen plannen.

Direct een taxi naar Schiphol nodig? Bel +31.(0)30.7001290

TCU Taxi de Bilt Schiphol

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Een taxi van de Bilt naar Schiphol reserveren? Kies dan voor TCU Taxi de Bilt  Schiphol. U kunt uw taxi naar Schiphol telefonisch bestellen maar ook eenvoudig online berekenen en direct boeken.

Met TCU Taxi de Bilt Schiphol bent u verzekerd van uw eigen privé taxi met een klantvriendelijke en servicegerichte chauffeur. Uw taxi naar Schiphol is bij ons niet alleen zeer eenvoudig online te reserveren maar ook het betalen van uw taxirit kan eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

TCU Taxi staat in de provincie Utrecht zeer goed aangeschreven vanwege de lage prijzen, de service en de betrouwbaarheid. Al jaren staan wij voor uitmuntende kwaliteit en een afspraak is afspraak mentaliteit waardoor u op tijd op Schiphol arriveert.

Mensen kiezen voor een taxi naar Schiphol niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag een goede taxi en een nette chauffeur.