Taxi De Bilt Schiphol

Reserveer eenvoudig online een taxi de Bilt Schiphol tegen een scherp tarief. Wij halen u op en brengen u met onze taxi en nette chauffeur naar Schiphol. U kunt bij ons contant betalen maar ook met iDeal of per pin. Onze service is maatwerk en gericht op uw wensen. Uiteraard ook bij zakelijk en groepsvervoer. Onze chauffeurs zijn klantvriendelijk en professioneel.

Taxi De Bilt Schiphol

Online prijs garantie!

Bij online boekingen geven wij u de zekerheid van een vaste prijs naar Schiphol. Op basis van het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld weet u direct waar u aan toe bent. De met u afgesproken prijs ligt dan ook vast, ongeacht of er vertragingen of files zijn.

 

Online berekenen & reserveren

Online reserveringen zijn relatief goedkoper omdat we bij vastgelegde ritten gewoonweg ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten en beter kunnen plannen.

Direct een taxi naar Schiphol nodig? +31.(0)30.7001290

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Een taxi van de Bilt naar Schiphol reserveren? Kies dan voor TCU Taxi de Bilt  Schiphol. U kunt uw taxi naar Schiphol telefonisch bestellen maar ook eenvoudig online berekenen en direct boeken.

Met TCU Taxi de Bilt Schiphol bent u verzekerd van uw eigen privé taxi met een klantvriendelijke en servicegerichte chauffeur. Uw taxi naar Schiphol is bij ons niet alleen zeer eenvoudig online te reserveren maar ook het betalen van uw taxirit kan eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

TCU Taxi staat in de provincie Utrecht zeer goed aangeschreven vanwege de lage prijzen, de service en de betrouwbaarheid. Al jaren staan wij voor uitmuntende kwaliteit en een afspraak is afspraak mentaliteit waardoor u op tijd op Schiphol arriveert.

Mensen kiezen voor een taxi naar Schiphol niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag een goede taxi en een nette chauffeur.

Taxi De Bilt Schiphol

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.