TCU Taxi Bunnik Schiphol

Wij halen u op en brengen u met een luxe taxi en professionele chauffeur naar Schiphol. U kunt bij onze taxichauffeurs contant betalen, met iDeal of per pin. Onze service is altijd gericht op uw wensen. Dat geldt ook ook bij zakelijk en groepsvervoer. Onze professionele chauffeurs zijn altijd klantvriendelijk en gericht op service.

Prijs Garantie

Bij online reserveringen weet u zeker dat de prijs van uw taxirit gebaseerd is op het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook vast, ongeacht of er files of andere vertragingen zijn tijdens de taxirit.

Online Boeken?

Online boekingen zijn zijn bij ons tot soms wel 40% lager geprijsd omdat we bij vastgelegde ritten minder handelingen te verrichten hebben en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. En dat is in uw voordeel!

Direct taxi nodig? Bel +31.(0)30.7001290

TCU Taxi Bunnik Schiphol

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Met de taxi van Bunnik naar Schiphol tegen een laag tarief? Kies dan voor TCU Taxi Bunnik Schiphol. Onze professionele en klantvriendelijke chauffeurs zijn in het bezit van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt uw taxi van Bunnik naar Schiphol eenvoudig online berekenen en direct boeken of telefonisch bestellen.

Met TCU Taxi Bunnik Schiphol bent u er van verzekerd dat uw vervoerd wordt met een privé taxi met een professionele chauffeur. Uw taxi van Bunnik naar Schiphol is bij ons niet alleen zeer eenvoudig online te reserveren maar ook het betalen van uw taxirit kan eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Bunnik staat goed aangeschreven vanwege de lage tarieven, de extra  service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf. Al jaren kunnen onze klanten er van op aan dat zij altijd op tijd op Schiphol arriveren.

Mensen kiezen niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag goede service, een goede taxi en een nette chauffeur.