Taxi Bunnik Schiphol

Wij halen u op en brengen u met een luxe taxi en professionele chauffeur naar Schiphol. U kunt bij onze taxichauffeurs contant betalen, met iDeal of per pin. Onze service is altijd gericht op uw wensen. Dat geldt ook ook bij zakelijk en groepsvervoer. Onze professionele chauffeurs zijn altijd klantvriendelijk en gericht op service.

Taxi Bunnik Schiphol

Online prijs garantie!

Bij online reserveringen weet u zeker dat de prijs van uw taxirit gebaseerd is op het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook vast, ongeacht of er files of andere vertragingen zijn tijdens de taxirit.

 

Online boeken?

Online boekingen zijn zijn bij ons tot soms wel 40% lager geprijsd omdat we bij vastgelegde ritten minder handelingen te verrichten hebben en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. En dat is in uw voordeel!

Direct een taxi naar Schiphol nodig? +31.(0)30.7001290

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Met de taxi van Bunnik naar Schiphol tegen een laag tarief? Kies dan voor TCU Taxi Bunnik Schiphol. Onze professionele en klantvriendelijke chauffeurs zijn in het bezit van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt uw taxi van Bunnik naar Schiphol eenvoudig online berekenen en direct boeken of telefonisch bestellen.

Met TCU Taxi Bunnik Schiphol bent u er van verzekerd dat uw vervoerd wordt met een privé taxi met een professionele chauffeur. Uw taxi van Bunnik naar Schiphol is bij ons niet alleen zeer eenvoudig online te reserveren maar ook het betalen van uw taxirit kan eenvoudig: contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Bunnik staat goed aangeschreven vanwege de lage tarieven, de extra  service en de betrouwbaarheid van ons taxibedrijf. Al jaren kunnen onze klanten er van op aan dat zij altijd op tijd op Schiphol arriveren.

Mensen kiezen niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag goede service, een goede taxi en een nette chauffeur.

Taxi Bunnik Schiphol

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.