Taxi Bilthoven Schiphol

Onze chauffeur met luxe privé taxi haalt u op en brengt u naar Schiphol. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat. Het spreekt voor zich dat onze taxichauffeurs klantvriendelijk en professioneel zijn.

Taxi Bilthoven Schiphol

Online prijs garantie!

Bij online reserveringen bieden wij maximale zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook voor u vast, ongeacht of er vertragingen of files zijn.

 

Online boeken?

Online reserveringen zijn goedkoper omdat we bij gereserveerde ritten minder administratieve handelingen verrichten en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten. Direct een taxi naar Schiphol nodig? +31.(0)30.7001290

Schipholvervoer

TCU is als eerste in Utrecht met geautomatiseerd taxi bestellen. Klanten berekenen of boeken zelf taxi.
lees meer

Schipholvervoer

Met taxi of taxibusje vanuit regio Utrecht naar Schiphol en terug: zie onze speciale Schiphol Airport tarieven.
lees meer

Rolstoelvervoer

Voor de zelfde dag nog kunt u nog een rolstoeltaxi boeken. wij nemen een rolstoel mee (zonder extra kosten).
lees meer

Groepsvervoer

TCU Utrecht vervoert u met taxi of taxibusje veilig, comfortabel en betaalbaar naar uw bestemming.
lees meer

Een taxi vanuit Bilthoven naar Schiphol nodig? Kies dan voor een taxi van TCU Taxi Bilthoven Schiphol met een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt uw taxi naar Schiphol telefonisch bestellen maar ook online boeken via deze website.

Met TCU Taxi Bilthoven Schiphol bent u verzekerd van privé taxi’s en taxibusjes met professionele chauffeurs. U kunt bij ons eenvoudig online uw taxi naar Schiphol reserveren. Betalen kan contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Bilthoven staat zeer goed aangeschreven omdat onze prijzen, onze service en onze betrouwbaarheid al jaren van zeer goede kwaliteit is.
Mensen kiezen voor een taxi naar Schiphol niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag een luxe privé taxi met nette chauffeur.

Taxi Bilthoven Schiphol

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.