TCU Taxi Bilthoven Schiphol

Onze chauffeur met luxe privé taxi haalt u op en brengt u naar Schiphol. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt u contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat. Het spreekt voor zich dat onze taxichauffeurs klantvriendelijk en professioneel zijn.

Prijs Garantie

Bij online reserveringen bieden wij maximale zekerheid over de prijs van een taxirit op basis van het vertrek- en bestemmingsadres dat vooraf is vastgesteld. De afgesproken prijs ligt dan ook voor u vast, ongeacht of er vertragingen of files zijn.

Online Boekingen

Online reserveringen zijn goedkoper omdat we bij gereserveerde ritten minder administratieve handelingen verrichten en ons wagenpark efficiënter kunnen inzetten.

Bereken uw rit & reserveer uw taxi

Snel een taxi nodig? Bel +31.(0)30.7001290

 

TCU Taxi Bilthoven Schiphol

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

Een taxi vanuit Bilthoven naar Schiphol nodig? Kies dan voor een taxi van TCU Taxi Bilthoven Schiphol met een chauffeur die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht. U kunt uw taxi naar Schiphol telefonisch bestellen maar ook online boeken via deze website.

Met TCU Taxi Bilthoven Schiphol bent u verzekerd van privé taxi’s en taxibusjes met professionele chauffeurs. U kunt bij ons eenvoudig online uw taxi naar Schiphol reserveren. Betalen kan contant, met iDeal of per pin.

TCU Taxi Bilthoven staat zeer goed aangeschreven omdat onze prijzen, onze service en onze betrouwbaarheid al jaren van zeer goede kwaliteit is.
Mensen kiezen voor een taxi naar Schiphol niet alleen voor de laagste prijs maar willen ook graag een luxe privé taxi met nette chauffeur.

Klik hier voor onze Schiphol & Airport tarieven!