Rolstoelvervoer – Rolstoeltaxi

Taxicentrale City Utrecht is ook vertrouwd met zittend ziekenvervoer en rolstoelvervoer.

Bent u gebonden aan een rolstoel, met onze ervaren chauffeurs zorgen we dat u veilig comfortabel en op tijd vervoerd wordt.
Al onze chauffeurs hebben de nodige documenten voor rolstoelvervoer en zijn intern getraind op klantvriendelijkheid en veiligheid. We zetten onze rolstoeltaxi’s in naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi in verband met een medische behandeling, ontslag na een behandeling, woonwerkverkeer, begrafenissen etc

 

Heeft u zelf geen rolstoel maar wel ééntje nodig?.
Geen zorgen we nemen gewoon een rolstoel voor u mee.

(Zonder enige extra kosten).

“Indien gewenst wij brengen u tot aan de afdeling en halen van de afdeling ook weer op”.

 

Woon-werkvervoer

In samenwerking met UWV voert Taxicentrale City Utrecht Woon-werkvervoer uit, vervoer opmaat voor mensen met beperking die actief mee doen in onze samenleving. Het is ook ideale voor bedrijven en organisaties die verantwoord willen ondernemen. Medewerkers worden opgehaald en gaan samen in een taxi-rolstoeltaxi of met een busje naar hun werkplek of daarbuiten. Naast het milieuvriendelijke karakter van gezamenlijk groepsvervoer borgt u met het woon-werkvervoer van Taxicentrale City Utrecht dat uw medewerkers op tijd en wel aanwezig zijn.

Heeft u voor direct een rolstoeltaxi nodig binnen één uur staat een rolstoeltaxi voor u klaar!

U kunt altijd en geheel vrijblijvend om een prijsopgave vragen voor uw specifieke bestemming of gewenste route. Bel 030-700.1290 of mail ons info@tcu.nu

Prijsgarantie

Bij online bestellingen bieden wij u vooraf maximale zekerheid over de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij de boeking op basis van het vertrek- en bestemmingsadres vooraf vastgesteld. Dit is dan ook het bedrag dat u afrekent met de chauffeur. De prijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. De afgesproken prijs is voor u gegarandeerd, ongeacht files of andere vervelende vertragingen.

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot