Rolstoel Taxi Utrecht

Een rolstoeltaxi in Utrecht nodig? TCU Taxi Utrecht heeft veilige en comfortabele rolstoel taxi’s en taxibusjes voor elke gelegenheid! Alle rolstoel taxi’s zijn ook online te boeken. Vanzelfsprekend met hulpvaardige taxichauffeurs.

  Voor de zelfde dag nog kunt u een rolstoeltaxi bestellen.
  Heeft u zelf geen rolstoel? Wij nemen rolstoel voor u mee (zonder extra kosten).
  Vriendelijk en ervaren chauffeurs met nodige opleidingen.
  Goedkoopste reguliere rolstoeltaxi in de regio Utrecht (Bron. AD.nl)
  Wij brengen u en halen u van de afdeling op.
  Bent u +65 plus dan krijgt u altijd 15% korting op de ritprijs die de meter aangeeft.

Rolstoeltaxi Utrecht

Rolstoel taxi’s tegen vaste prijzen

Onze rolstoel taxi’s in  Utrecht zijn online te reserveren tegen een van te voren afgesproken prijs. Deze vastgelegde prijs voor de rolstoeltaxi is voor u gegarandeerd, ook bij files of andere vertragingen.

 

Online een rolstoel taxi Utrecht boeken

Bij online boekingen van uw rolstoel taxi’s in Utrecht kunnen wij onze (rolstoel) taxi’s en taxi chauffeurs inzetten daar waar nodig. Daarom kunnen wij bij online boekingen vaste, lage tarieven aanbieden.

 

In Utrecht en omliggende plaatsen zijn onze rolstoel taxi’s en taxibusjes eenvoudig online of telefonisch te bestellen. Met klantvriendelijke, hulpvaardige taxichauffeurs en een rolstoel taxi die aan alle wettelijke eisen voldoet.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
In Utrecht staan wij bekend om onze uitstekende rolstoel taxiservice en de uitmuntende dienstverlening van ons taxibedrijf.
Mensen willen niet alleen een goedkope rolstoel taxi in Nieuwegein maar ook een hulpvaardige, ervaren chauffeur en een rolstoel taxi die van alle gemakken is voorzien.

Of het nu gaat om een bezoek aan een dokter, ziekenhuis, tandarts, fysiotherapeut of gewoon om familiebezoek; als u rolstoel afhankelijk bent en zich in Utrecht dient te verplaatsen met een rolstoel taxi kunt kunt u onze rolstoel taxi bestellen zodat u zeker weet dat uw vervoer in orde is. Met een hulpvaardige taxichauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Met onze rolstoel taxi of taxibusjes bent u in Utrecht verzekerd van vervoer met alle hulp die u nodig hebt!

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.