Rolstoel Taxi Nieuwegein

TCU Taxi Utrecht heeft veilige en comfortabele rolstoel taxi’s en rolstoel taxibusjes voor mensen die afhankelijk zijn van rolstoel vervoer! Onze rolstoel taxi’s zijn eenvoudig en voordelig online te boeken maar ook telefonisch te reserveren. Uiteraard met hulpvaardige chauffeurs.

Vaste prijzen voor uw rolstoel taxi

Bij online reserveringen van uw rolstoel taxi in Nieuwegein besteld u uw rolstoel taxi tegen een van tevoren afgesproken prijs. Deze afgesproken prijs voor de rolstoeltaxi ligt, ook bij files of andere vertragingen, vast.

Rolstoel taxi Nieuwegein online boeken

Bij online boekingen van uw rolstoel taxi’s in Nieuwegein kunnen wij onze (rolstoel) taxi’s en taxi chauffeurs inzetten daar waar nodig. Daarom kunnen wij bij online boekingen vaste, lage tarieven aanbieden.

Bereken uw rit & bestel online

Direct bellen kan ook: +31.(0)30.7001290

 

Rolstoel Taxi Nieuwegein

Snel en goedkoop! Behulpzame chauffeurs zijn altijd vriendelijk en met nette auto's.

Fabienne Drent (Utrecht)

Aanrader! Ik maak regelmatig gebruik van dit taxibedrijf. Zeer professsioneel en betrouwbaar bedrijf.

Wendy Achterber

Een rolstoeltaxi besteld voor mijn moeder. Allereerst een nette bevestiging van de boeking. Daarna werd er door de centrale gebeld of mijn moeder iets eerder kon worden opgehaald. Keurig te woord gestaan. Mijn moeder is op afgesproken tijdstippen opgehaald op beide adressen.

Yvonne de Vries

Ik maak veel gebruik van Taxicentrale City Utrecht en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Ze zijn op tijd, vriendelijk en heel behulpzaam. Perfecte service!

Ida de Groot

In Nieuwegein en omliggende plaatsen zijn onze rolstoel taxi’s en taxibusjes eenvoudig online of telefonisch te bestellen. Met klantvriendelijke, hulpvaardige taxichauffeurs en een rolstoel taxi die aan alle wettelijke eisen voldoet.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
In Nieuwegein staan wij bekend om onze uitstekende rolstoel taxiservice en de uitmuntende dienstverlening van ons taxibedrijf.
Mensen willen niet alleen een goedkope rolstoel taxi in Nieuwegein maar ook een hulpvaardige, ervaren chauffeur en een rolstoel taxi die van alle gemakken is voorzien.

Of het nu gaat om een bezoek aan een dokter, ziekenhuis, tandarts, fysiotherapeut of gewoon om familiebezoek; als u rolstoel afhankelijk bent en zich in Nieuwegein dient te verplaatsen met een rolstoel taxi kunt kunt u onze rolstoel taxi bestellen zodat u zeker weet dat uw vervoer in orde is. Met een hulpvaardige taxichauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Met onze rolstoel taxi of taxibusjes bent u in Nieuwegein verzekerd van vervoer met alle hulp die u nodig hebt!