Rolstoel Taxi Nieuwegein

TCU Taxi Utrecht heeft veilige en comfortabele rolstoel taxi’s en rolstoel taxibusjes voor mensen die afhankelijk zijn van rolstoel vervoer! Onze rolstoel taxi’s zijn eenvoudig en voordelig online te boeken maar ook telefonisch te reserveren. Uiteraard met hulpvaardige chauffeurs.

  Voor de zelfde dag nog kunt u een rolstoeltaxi bestellen.
  Heeft u zelf geen rolstoel? wij nemen rolstoel voor u mee (zonder extra kosten).
  Vriendelijk en ervaren chauffeurs met nodige opleidingen.
  Goedkoopste reguliere rolstoeltaxi in de regio Utrecht (Bron. AD.nl)
  Wij halen en brengen u van de afdeling op.
  Bent u +65 plus dan krijgt u altijd 15% korting op de ritprijs die de meter aangeeft.

Rolstoel Taxi Nieuwegein

Vaste prijzen voor uw rolstoel taxi

Bij online reserveringen van uw rolstoel taxi in Nieuwegein besteld u uw rolstoel taxi tegen een van tevoren afgesproken prijs. Deze afgesproken prijs voor de rolstoeltaxi ligt, ook bij files of andere vertragingen, vast.

 

Rolstoel taxi Nieuwegein online boeken

Bij online boekingen van uw rolstoel taxi’s in Nieuwegein kunnen wij onze (rolstoel) taxi’s en taxi chauffeurs inzetten daar waar nodig. Daarom kunnen wij bij online boekingen vaste, lage tarieven aanbieden.

 

In Nieuwegein en omliggende plaatsen zijn onze rolstoel taxi’s en taxibusjes eenvoudig online of telefonisch te bestellen. Met klantvriendelijke, hulpvaardige taxichauffeurs en een rolstoel taxi die aan alle wettelijke eisen voldoet.
U kunt bij ons op diverse manieren betalen; contant, met iDeal of per pin.
In Nieuwegein staan wij bekend om onze uitstekende rolstoel taxiservice en de uitmuntende dienstverlening van ons taxibedrijf.
Mensen willen niet alleen een goedkope rolstoel taxi in Nieuwegein maar ook een hulpvaardige, ervaren chauffeur en een rolstoel taxi die van alle gemakken is voorzien.

Of het nu gaat om een bezoek aan een dokter, ziekenhuis, tandarts, fysiotherapeut of gewoon om familiebezoek; als u rolstoel afhankelijk bent en zich in Nieuwegein dient te verplaatsen met een rolstoel taxi kunt kunt u onze rolstoel taxi bestellen zodat u zeker weet dat uw vervoer in orde is. Met een hulpvaardige taxichauffeur hebt die in het bezit is van het taxikeurmerk van de gemeente Utrecht.

Met onze rolstoel taxi of taxibusjes bent u in Nieuwegein verzekerd van vervoer met alle hulp die u nodig hebt!

Wij halen u op met onze luxe taxi en brengen u naar uw bestemming. In onze comfortabele taxi’s of taxibusjes kunt contant betalen maar ook met pin of met iDeal. Wij bieden diverse vervoersvormen op maat aan en ook onze service is altijd op maat.